Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα138
mod_vvisit_counterΧθές234
mod_vvisit_counterAll8120864
°F | °C
invalid location provided
ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 

ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η Αστυνομική Δ/νση Ακαρνανίας αποφασίζει την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων εντός της εργοταξιακής ζώνης στο τμήμα 63+860 έως 67+020 της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων έως και 25 Αυγούστου 2010, λόγω εκτελούμενων εργασιών σύμφωνα με τη μελέτη της τεχνικής εταιρείας ΔΟΜΟΚΑΤ Α.Ε.

Στο διάστημα αυτό να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και των τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη σήμανση του Κ.Ο.Κ. από την εταιρεία.  

 

ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Την Τετάρτη 28 Απριλίου από ώρες 7.00 έως 15.00 στο Αγρίνιο στην οδό Τσίρκα, άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν ομφαλό κλειδαριάς από την κύρια είσοδο διαμερίσματος στον πρώτο όροφο, μπήκαν μέσα, και αφού έψαξαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν- κατά τη δήλωση που έκανε ο παθών- το χρηματικό ποσό των 15.000,00 ευρώ και χρυσαφικά - κοσμήματα αξίας 12.000,00 ευρώ.      

Η Υπ/νση Ασφαλείας Αγρινίου αναζητά τη σύλληψη των δραστών.  

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...