Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα123
mod_vvisit_counterΧθές234
mod_vvisit_counterAll8120849
°F | °C
invalid location provided
ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

 Ο ΠΕΡΙΦ. ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  • Με τη Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων Δυτικής Ελλάδος συναντήθηκε στις 26/04 στο προσωπικό του γραφείο ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ.Παναγιωτόπουλος Γιώργος. Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία με τα νέα μέλη της Επιτροπής, καθώς συστάθηκε πριν από λίγες μέρες. Παράλληλα, είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τον ρόλο των Σχολικών Συμβούλων στο ελληνικό σχολείο του σήμερα και να επιβεβαιώσουν την αμοιβαία επιθυμία για στενή και αποτελεσματική συνεργασία. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο κ.Μαναριώτης Χρήστος ως Πρόεδρος της Επιτροπής, ο κ.Αφράτης Γεώργιος ως Αντιπρόεδρος, η κ.Ρογδάκη Αγαθή ως Γραμματέας και η κ.Καταβάτη Ευανθία ως Ταμίας.   
  • Στις 27/04 ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ.Παναγιωτόπουλος δέχτηκε στο γραφείο του την επίσκεψη του Βέλγου Αντιπροέδρου του Διεθνούς Ρόταρυ κ.Jack Philippart, συνοδευόμενου από τον Διοικητή Ροταράκτ κ.Δημητρόπουλο Νίκο και από τον πρώην Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Πύργου κ.Καλογερόπουλο Βασίλη. Αφορμή της επίσκεψης ήταν η ολοκλήρωση του προγράμματος MG 68289 του Διεθνούς Ρόταρυ, που είχε ως στόχο την δωρεά και τον εφοδιασμό με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πολυμηχανήματα 27 σχολείων, σε σεισμόπληκτες και πυρόπληκτες περιοχές του Νομού Ηλείας. Ο κ.Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τον κ.Philippart για την ευγενική δωρεά τους και για την ενίσχυση που παρέχουν στις πολύπαθες περιοχές του Ν.Ηλείας.
  • Τέλος στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην ΕΛΚΕΠΑ, πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Υπουργείου Παιδείας ενημέρωση στους Σχολικούς Συμβούλους Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, σχετικά με το ζήτημα της Αυτοαξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας και τον προγραμματισμό των δράσεων που προβλέπονται στο πρόγραμμα. Για τον λόγο αυτό είχαν έρθει από την Αθήνα ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Παπαχρήστος Κώστας, καθώς και ο Επίκουρος Καθηγητής και Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Υπουργείου Παιδείας κ.Πασιάς Γεώργιος.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...