Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα130
mod_vvisit_counterΧθές448
mod_vvisit_counterAll8032909
°F | °C
invalid location provided
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η συμμέτοχη όλων μας στις εκλογές ανάδειξης των οργάνων διοίκησης του ΤΕΕ και όσον αφορά το νομό μας υπήρξε έντονα αυξημένη και ίσως η μεγαλύτερη σε όλη τη χώρα.

Αναδείχτηκε έτσι ότι η teeενδυνάμωση του ρόλου του Τεχνικού Επιμελητηρίου περνά μέσα από την συμμετοχή αλλά και μετοχή όλων μας και με σαφήνεια καταδείχτηκε ότι η απαξίωσης του αποτελεί λανθασμένη ατραπό. Ταυτόχρονα δόθηκε σαφές μήνυμα προς τη νέα διοίκηση το οποίο περιέχει την επιταγή για ένα υπεύθυνο και διάφανο έργο το οποίο θα γίνεται με σταθερό γνώμονα το συμφέρον του μηχανικού εξαρτώμενο μόνο από το καλό της επιστημονικής μας κοινότητας και της διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου έργου.

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

Όλους εσάς για τη συμμετοχή σας στις εκλογές της 25ης Απριλίου αλλά και για την στήριξη σας στο ψηφοδέλτιο                         «Δ.ΚΜ. - ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ» αλλά και σε εμένα προσωπικά.

Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους - εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων κ. Τσιλιμαντό Κωνσταντίνο, κ. Γούναρη Απόστολο και κ. Καρανίκα Σωτήριο για την άψογη συμπεριφορά τους όλο αυτό το διάστημα ώστε να επιτευχθεί από όλους μας ο πολιτικός  πολιτισμός που αρμόζει στον κόσμο των μηχανικών.

Τέλος, ευχαριστώ θερμά τους μηχανικούς συναδέλφους που απάρτιζαν τις δύο εφορευτικές επιτροπές στο Αγρίνιο και Μεσολόγγι και οι οποίοι συνέβαλαν μαζί με τους δικαστικούς αντιπροσώπους στην εκτέλεση μιας άψογης εκλογικής διαδικασίας.  

 

                                                         Με εκτίμηση

 

                                                       ΡΟΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...