Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα126
mod_vvisit_counterΧθές448
mod_vvisit_counterAll8032905
°F | °C
invalid location provided
Δωρεάν για τους Δημότες του Μεσολογγίου

Εξέταση Προληπτικού Ελέγχου του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου.

      Τα Δημοτικά Ιατρεία και το ΚΑΠΗ του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου,  σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α , οργανώνει την Μεγάλη Τρίτη, 30 ΜαρτίουΔωρεάν Προληπτικό  Έλεγχο  για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου με την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου «Βιοϊατρική».

Ο δωρεάν έλεγχος γίνεται με την εξέταση ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα με μια απλή συλλογή κοπράνων σε δοχείο απλού ουροσυλλέκτη.

Η ηλικία συμμετοχής είναι για άνδρες και γυναίκες από 50 έως 75 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να προσκομίσουν μόνο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Τρείς  (3) ημέρες πριν  θα πρέπει να απέχουν από  Κρέας, πράσινα λαχανικά και όσοι λαμβάνουν σίδηρο  να το σταματήσουν για αυτές τις 3 ημέρες.

Η συλλογή του ειδικού δοχείου θα γίνεται στο χώρο του Δημοτικού Ιατρείου (πρώην ΠΙΚΠΑ)   και στο ΚΑΠΗ από τις 8:00 πμ. έως στις 9:00 πμ.  Τηλέφωνα Επικοινωνίας : Δημοτικό Ιατρείο: 2631022566, ΚΑΠΗ :2631024660 

Σύμφωνα με το δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλος: «Με την πρωτοβουλία αυτή θέλουμε να συμβάλλουμε τόσο στην ενημέρωση των δημοτών του Μεσολογγίου για την  αξία της πρόληψης, όσο και στη πρώιμη διάγνωση του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου, μέσω της εξέτασης ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα. Όσοι πολίτες ανευρεθούν θετικοί στην εξέταση, θα ειδοποιηθούν και θα τους συμβουλεύσουμε εγγράφως, ώστε να απευθυνθούν στο θεράποντα ιατρό τους.» 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...