Μάι   Ιούνιος 2023   Ιούλ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα119
mod_vvisit_counterΧθές356
mod_vvisit_counterAll8167475
°F | °C
invalid location provided
Δίπλα στις επιχειρήσεις
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2023 20:21

 

 της Αιτωλοακαρνανίας στην Food Expo ο Θανάσης Παπαθανάσης.

 

Τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Food Expo” επισκέφθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης, ο οποίος βρέθηκε κοντά στις επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας που εκθέτουν τα προϊόντα τους, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις για την ποιότητά τους......
 
«Δυναμική και ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν και φέτος η παρουσία των επιχειρήσεων της Αιτωλοακαρνανίας στην Έκθεση #FoodExpo2023 που διεξήχθη το τριήμερο 18-20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.
 
Τα περίπτερα των εκθετών μας έκαναν αισθητή την παρουσία τους και κατακλίσθηκαν από επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να δουν, να δοκιμάσουν, αλλά και να προμηθευτούν τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης προϊόντα μας.
 
Είχα τη χαρά να επισκεφθώ τους εκθέτες και να συνομιλήσω μαζί τους. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τον επαγγελματία, αλλά και κάθε διοργάνωση που στόχο έχει την εξωστρέφεια και την τόνωση της οικονομίας μας και την ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα μας. Η περιοχή μας έχει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και διαθέτει εξαιρετικούς επαγγελματίες, που επενδύουν σε νέους ανθρώπους με εξελιγμένες γνώσεις και καινοτομίες και φυσικά μία μοναδική πρώτη ύλη που μας δίνει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουμε στο διεθνές περιβάλλον.
 
Χρέος μας με ένα οργανωμένο σχέδιο και τη συνεργασία όλων μας η Αιτωλοακαρνανία να πρωτοπορεί, να καινοτομεί, να αποκτήσει εξωστρέφεια και δυναμική, ώστε να δυναμώσουμε το οικονομικό μας αποτύπωμα, να ενισχυθεί το εισόδημα των παραγωγών μας και να δώσουμε τις δυνατότητες στους νέους μας να παραμείνουν στον τόπο μας ή να επιστρέψουν σε αυτόν.
 
Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!» #ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανίαΨηλά
 

 

 
 
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...