Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα109
mod_vvisit_counterΧθές356
mod_vvisit_counterAll8167465
°F | °C
invalid location provided
Η ΠΔΕ στη διεθνή έκθεση
Τρίτη, 14 Μάρτιος 2023 16:46

 τουρισμού ITΒ του Βερολίνου

BERLIN-2-2.jpg-5Η ΠΔΕ συνεχίζει με επιτυχία τις συμμετοχές της στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού για το 2023, συμμετέχοντας αυτή την φορά στην έκθεση τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο, που πραγματοποιήθηκε στις 7, 8 & 9 Μαρτίου.

Στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού με την συμμετοχή εκατοντάδων εκθετών από όλα τα μέρη του κόσμου το ενδιαφέρον του κοινού , τόσο των απλών επισκεπτών όσο και των επιχειρηματιών που συνδέονται με τον τουρισμό ήταν ιδιαίτερα έντονο. Εκτός από το διαρκέςενδιαφέρον του κοινού για να επισκεφθούν την τους αρχαιολογικούς χώρους αλλά και τις μοναδικές παραλίες της Δυτικής Ελλάδας, εκφράστηκε ιδιαίτερα η επιθυμία για συμμετοχή σε extremesports, τον αγροτουρισμό αλλά και τον θρησκευτικό τουρισμό, αποτέλεσμα της συστηματικής και στοχευμένης προβολής του θρησκευτικού μας πλούτου και της παράδοσης, τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μια προβολή που σε συνδυασμό με τον φυσικό πλούτο και την ιστορία του τόπου μας καθιστά την Δυτική Ελλάδα έναν από τους κύριους προορισμούς της Μεσογείου.

Επίσης, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά αυτό που έχει παρατηρηθεί σε όλες τις συμμετοχές της ΠΔΕ σε εκθέσεις τουρισμού, δηλαδήη ιδιαίτερα θετική απήχηση που έχει το νέο brandname της Περιφέρειας «Olympialand», συγκεντρώνοντας πολλά θετικά σχόλια.

ΟΑντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, δήλωσε:«Η ΠΔΕ συνεχίζει εντατικά και στοχευμένα την προβολή του τουρισμού συμμετέχοντας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, με κύριο στόχο την παγίωση της Δυτικής Ελλάδας στις πρώτες θέσεις προτίμησης των ξένων επισκεπτών»

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν, η  Γεωργία Τράπαλη και η Ισμήνη Αγγούρηαπό το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη και οι Ειδικοί Συνεργάτες του Περιφερειάρχη,  Σοφία Καϊάφα και Αργύρης Νταλιάνης.