°F | °C
invalid location provided
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 6ης ΥΠΕ
Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2023 19:03

  

 ΓΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΠΡΟΣ:

Διοικητή 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη

Αξιότιμε κ. Καρβέλη,

Με αφορμή την προσωρινή (;) διακοπή της λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου λόγω έλλειψης εφημεριακής κάλυψης που πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται να γίνει, η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου σας καταθέτει την έντονη διαμαρτυρία της, θεωρώντας απαράδεκτο εν έτει 2023 μία πρωτεύουσα νομού να στερείται στοιχειωδών υπηρεσιών φροντίδας υγείας με το κλείσιμο βασικών κλινικών.

Μεγάλο μέρος της ευθύνης επ’ αυτού βαραίνει την 6η ΥΠΕ και εσάς προσωπικά. Γι’ αυτό τον λόγο είναι πλέον πάνδημη η απαίτηση να αντιστρέψετε μια σειρά από αλόγιστες αποφάσεις που έχουν παρθεί τους τελευταίους μήνες και να προχωρήσετε στην άμεση και επαρκή στελέχωση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σε διαφορετική περίπτωση σας γνωστοποιούμε ότι ο Σύλλογός μας είναι διατεθειμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου για τη συνεχιζόμενη απαξίωση του Νοσοκομείου μας, η οποία, εκτός του ότι ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία, θέτει σε κίνδυνο τις επενδύσεις και τη γενικότερη επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών μας στην περιοχή.

Εν αναμονή των ενεργειών σας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      

     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ                                      ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ