Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα125
mod_vvisit_counterΧθές356
mod_vvisit_counterAll8167481
°F | °C
invalid location provided
Ενημερωτικές εκδηλώσεις στα Λύκεια του Δήμου Αγρινίου.
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2023 22:54

KRANOS.jpg-2

   

Με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ευαισθητοποίηση των νέων οδηγών ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίαςανέλαβαν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης ενημερωτικών εκδηλώσεων στα Λύκεια του Δήμου Αγρινίου.

Οι ενημερώσεις ξεκίνησαν από το 1ο, 3ο και 4ο ΓΕΛ και πραγματοποιήθηκαν από τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου Α/Υ' Αλέξιο Αντωνίου. Στους μαθητές μοιράστηκε ενημερωτικό φυλλάδιο για τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. και αναλύθηκε η σημασία της αμυντικής οδήγησης, η τήρηση των διατάξεων του Κ.Ο.Κ. και η αξία χρήσης του προστατευτικού κράνους και της ζώνης ασφαλείας.

Σε κάθε σχολείο κληρώθηκε για έναν μαθητή ένα προστατευτικό κράνος προσφορά του Δήμου Αγρινίου.

«Από τα παιδιά ξεκινά η αλλαγή της κουλτούρας στην οδική συμπεριφορά. Οφείλω να συγχαρώ την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και ιδιαίτερα το Τμήμα Τροχαίαςγια την πρωτοβουλία. Ο Δήμος Αγρινίου αντιλαμβάνεται το σπουδαίο ρόλο της ενημέρωσης και είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά μας θα κατανοήσουν την αξία της ασφαλούς οδήγησης. Θέλω να ευχαριστήσω τους Διευθυντές Π. Μαδιά, Ευθ. Κότσαλο και Μ. Ζαραβίνα για τη συνεργασία. Θα συνεχίσουμε τις ενημερωτικές εκδηλώσεις και στα υπόλοιπα Λύκεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.