Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα638
mod_vvisit_counterΧθές3770
mod_vvisit_counterAll4839572
°F | °C
invalid location provided
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συλλήψεις στο Αγρίνιο για παράνομα ηλεκτρονικά παιχνίδια

Κάτοικος Μύτικα βρήκε θαμμένες ... τρεις χειροβομβίδες σε ρίζα ελιάς!  astynomia

Την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010 και ώρα 19.30 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθη ένας ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη ως προσωρινός υπεύθυνος «κυλικείου» να έχει εγκαταστήσει εντός αυτού τέσσερα ηλεκτρικά -ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα πρόσφορα για την διενέργεια παιγνίων.

Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα 23.10 συνελήφθη ένας ημεδαπός, ο οποίος είχε εγκαταστήσει εντός του καταστήματός του (καφενείο) δύο   ηλεκτρικά -ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα πρόσφορα για τη διενέργεια παιγνίων. Τα παιγνιομηχανήματα κατασχέθηκαν. Οι παραπάνω δράστες με την σε βάρος των δικογραφίες θα οδηγηθούν σήμερα στον αρμόδιο για άσκηση ποινικής δίωξης Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

 

Την Τρίτη επίσης 16 Μαρτίου και ώρα 10.30 σε αγροτική περιοχή εντός ελαιοστασίου στο Μύτικα του Δήμου Αλυζίας, ανευρέθη από τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος πολεμικό υλικό αποτελούμενο από τρεις χειροβομβίδες παλαιού τύπου, οι οποίες ήταν θαμμένες στη ρίζα ενός δένδρου. Ο χώρος αποκλείστηκε και φυλάσσεται. Ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία Ελληνικού Στρατού για την περισυλλογή-εξουδετέρωση του ανωτέρου υλικού.  

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...