Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα649
mod_vvisit_counterΧθές3770
mod_vvisit_counterAll4839582
°F | °C
invalid location provided
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΥΑΜΙΩΤΩΝ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από τον πολιτιστικό σύλλογο Θυαμιωτών και σε συνεργασία με το Μορφωτικό και Πολτιστικό Σύλλογο Εμπεσού, στα γραφεία του συλλόγου στο Θύαμο.  ΗΑπό τα τριάντα άτομα που προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα τελικάaimodosia μπόρεσαν να δώσουν μόνο τα 17.

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Θυαμιωτών κ. Δημοβασίλης Παύλος ανέφερε τα παρακάτω: «Μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει πριν από μερικούς μήνες με τη δημιουργία της τράπεζας αίματος από το σύλλογο μας. Σήμερα η ανταπόκριση όλων των μελών του συλλόγου αλλά και των χωριανών είναι ικανοποιητική. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να είμαστε ακόμη περισσότεροι. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας το οποίο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, τη γιατρό κ. Παππά Ελένη, τις νοσηλεύτριες κ. Κυρούλη Δήμητρα και Σκανδάλη Ελένη καθώς και τον οδηγό κ. Καρακώστα Ευστάθιο. Επίσης τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων, τους εθελοντές αιμοδότες καθώς και όλους τους χωριανούς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όπως και τον μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Εμπεσού για τη συνεργασία».

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...