Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα625
mod_vvisit_counterΧθές3770
mod_vvisit_counterAll4839559
°F | °C
invalid location provided
Αλληλέγγυος ο σύλλογος των γεωπόνων

 

 του νομού, στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΕΛΓΑ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Μετά την ενημέρωση που έγινε στους φορείς του νομού μας (Δήμοι-ΕΑΣ -Σύλλογοι-Μ.Μ.Ε.) από τον σύλλογο εργαζομένων του ΕΛΓΑ με θέμα την κατάσταση στην ασφάλιση του  αγροτικού τομέα και τις εξελίξεις που προωθούνται από την κυβέρνηση στον ασφαλιστικό του φορέα (ΕΛΓΑ),διαπιστώνουμε τα εξής:

  •  Είμαστε αλληλέγγυοι και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην προειδοποιητική απεργία των εργαζομένων του ΕΛΓΑ προκειμένου να καταδείξουν τις αγωνίες τους για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική κάλυψη των αγροτών μέσω του ΕΛΓΑ, αλλά και την ασφάλιση των εργασιακών θέσεών τους.
  • Πρέπει η κυβέρνηση να καταθέσει τις απόψεις της για την ασφαλιστική κάλυψη της γεωργικής παραγωγής της χώρας μας και όχι να δημιουργεί συζητήσεις - αμφιβολίες - ανησυχίες στον αγροτικό κόσμο.
  • Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διατηρηθεί ο κοινωνικός χαρακτήρας του ΕΛΓΑ καθώς και η υποχρεωτική ασφάλιση της αγροτικής παραγωγής.
  • Να παραμείνουν οι κρατικές οικονομικές ενισχύσεις (ΠΣΕΑ) στον ΕΛΓΑ με ξεχωριστή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Να εξυγιανθεί οικονομικά ο ΕΛΓΑ και να χρηματοδοτείται τακτικά από τον κρατικό προϋπολογισμό.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...