Ιαν   Φεβρουάριος 2023   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα258
mod_vvisit_counterΧθές304
mod_vvisit_counterAll8125276
°F | °C
invalid location provided
Η Λαϊκή Ενότητα - Ανυπότακτη Αριστερά καταγγέλλει
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 19:16

  

Ουκρανικές εθνικιστικές οργανώσεις απειλούν Έλληνες πολίτες

     Η Λαϊκή Ενότητα - Ανυπότακτη Αριστερά καταγγέλλει τις απειλές εναντίον

του δικηγόρου Γιάννη Ραχιώτη και εκφράζει την αλληλεγγύη της.

Πριν λίγες μέρες εστάλη μία άκρως εκφοβιστική, απειλητική επιστολή, στην αγγλική γλώσσα, στον διακεκριμένο νομικό Γιάννη Ραχιώτη.

Η επιστολή χαρακτηρίζει (πράκτορα της Μόσχας) κάθε Έλληνα πολίτη, που είναι αντίθετος στις κυρώσεις και στην επικίνδυνη νατοϊκή εμπλοκή της Ελλάδας με αποστολή μαζικού οπλισμού στο καθεστώς του Κιέβου.

Η συγκεκριμένη ανώνυμη επιστολή, που υπογράφεται από μία οργάνωση, που αυτοαποκαλείται (Προάγγελοι της Ελευθερίας) έχει τις ρίζες της (όπως εντοπίζεται από το διαδίκτυο) σε εθνικιστικούς κύκλους του Κιέβου, με την στήριξη μιας δήθεν ΜΚΟ και την υλική βοήθεια, δηλαδή την συμπαράσταση ευρωατλαντικών κύκλων και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Ραχιώτης, ο οποίος μέσα από την συνδικαλιστική του και κοινωνικοπολιτική του δράση, τόσο σε ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά φόρα, έχει καταδικάσει τις διώξεις της ελληνικής μειονότητας στην Ουκρανία από νεοναζιστικά τάγματα του Κιέβου αλλά και τις νομοθετικές, γλωσσικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές διακρίσεις εις βάρος των μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικής καταγωγής πολιτών, πράττει τα αυτονόητα.

Η Λαϊκή Ενότητα-Ανυπότακτη Αριστερά εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στον Γ. Ραχιώτη και απαιτεί από την Ελληνική κυβέρνηση και τις ελληνικές αρχές να προστατέψουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δημοκρατικά δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες των πολιτών, αλλά και των κοινωνικών και πολιτικών φορέων, που αγωνίζονται για την Ειρήνη, για την απεμπλοκή της Ελλάδας από ΝΑΤΟ και ΕΕ και για προοδευτικές εξελίξεις προς όφελος του λαού μας, που σήμερα δέχεται αλλεπάλληλα κτυπήματα και στο βιοτικό του επίπεδο και στις ελευθερίες του.

                                                               Το Γραφείο Τύπου 19.11.2022

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...