°F | °C
invalid location provided
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ευχαριστίες από τον Αθανάσιο Σπυρόπουλο

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010 ο απερχόμενος Αστυνομικός Δ/ντής της Α.Δ. Ακαρνανίας ταξίαρχος Σπυρόπουλος Αθανάσιος σε συγκέντρωση των Διοικητών των Υπηρεσιών της Α.Δ. Ακαρνανίας, τους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία, τις φιλότιμες προσπάθειες και το ζήλο που απέδειξαν για τη λειτουργία των υπηρεσιών της Αστυνομικής Δ/νσης.

Τελειώνοντας, τους ζήτησε να εργαστούν με τον ίδιο ζήλο και με την καθοδήγηση του νέου Αστυνομικού Δ/ντή Γεωργίου Κολονέλου, ο οποίος με τη σειρά του ανέφερε ότι έχει απόλυτη συναίσθηση των ευθυνών, των προσδοκιών και των προβλημάτων και στην προσπάθεια αυτή κάλεσε όλους τους αστυνομικούς να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Με τις πρόσφατες κρίσεις -τοποθετήσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (έτους 2010) ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Τάξίαρχος Σπυρόπουλος Αθανάσιος τοποθετήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.

Ως νέος Αστυνομικός Δ/ντής της Α.Δ. Ακαρνανίας, τοποθετήθηκε ο Αστυνομικός Δ/ντής Κολονέλος Γεώργιος.

Στα πλαίσια των ιδίων ως άνω κρίσεων αποστρατεύθηκαν ο Αστυνομικός Δ/ντής Ζαρκαδούλας Δημήτριος και ο Αστυνομικός Υποδ/ντής Καλιμάνης Κων/νος, οι οποίοι προήχθησαν στο βαθμό του Ταξιάρχου ε.α., ενώ προήχθησαν στο βαθμό του Αστυνομικού Υποδ/ντή ο Αστυνόμος Α΄ Τσολχάς Νικόλαος και ο Αστυνόμος Α΄ Ντζιμάνης Φώτιος.

Ως Υποδ/ντής  της Α.Δ. Ακαρνανίας τοποθετείται ο μέχρι τώρα Υποδ/ντής της Α.Δ. Αιτωλίας Αστυνομικός Δ/ντής Μουδούρης Σπυρίδων.

Επίσης στο Επιτελείο της Α.Δ. Ακαρνανίας, τοποθετείται ο νεοπροαχθείς Αστυνομικός Δ/ντής Τσικρικας Απόστολος, προερχόμενος από την Α.Δ. Αιτωλίας.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ε.α. Κ. ΚΑΛΙΜΑΝΗ 

«Ολοκληρώνοντας την επαγγελματική υπηρεσιακή μου πορεία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου, ανεξάρτητα βαθμού, που όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη και τη συμπαράταξή τους τίμησαν και στήριξαν εμένα και τις όποιες προσπάθειές μου και να τους ευχηθώ, να συνεχίσουν όρθιοι τον καθημερινό τους αγώνα, γνωρίζοντας ότι δεν είναι μόνοι, έστω κι αν αυτό κάποιες φορές φαίνεται έτσι.

Να ευχαριστήσω ανεξάρτητα όλους τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των μέσων μαζικής επικοινωνίας για το υψηλό επίπεδο της επαγγελματικής, δεοντολογικής και συνειδησιακής σχέσης μας και τη βοήθειά τους.

Να ευχαριστήσω τους απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας των περιοχών που υπηρέτησα, που με τίμησαν περισσότερο από τις υπηρεσίες που πρόσφερα.

Αποχωρώντας από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, πλουσιότερος μόνο σε εμπειρίες και συναισθήματα και απολογούμενος μόνο σε εσάς, θέλω να πω πως σε όλη την επαγγελματική μου πορεία έμενα έξω από ίντριγκες, κομματικούς χρωματισμούς, έχοντας πάντα μέσα μου συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά που προσδιόριζαν καθημερινά τις ενέργειές μου στα πλαίσια του υπηρεσιακού μου καθήκοντος.

Εύχομαι στους συναδέλφους μου αξιωματικούς με την προσπάθεια και τις ενέργειές τους να πετύχουν περισσότερα και να βελτιώσουν την όλη εικόνα και αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας θωρακίζοντας, αξιοποιώντας και κατευθύνοντας το άριστο πράγματι προσωπικό των Υπηρεσιών τους στην κατεύθυνση της καταπολέμησης της εγκληματικότητας και της προστασίας των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων των συμπολιτών μας».

Καλιμάνης Κων/νος

Ταξίαρχος ε.α.       

        

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...