°F | °C
invalid location provided
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ

Από την Eurobank στην Αθήνα, από την Αιτωλ/νία  brabeyshsβραβεύτηκε  αριστούχος μαθήτρια από το Μεσολόγγι.

Πανηγυρική τελετή βράβευσης των «Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου κάθε Νομού της χώρας για το σχολικό έτος 2008 - 2009, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010 στην Παλαιά Βουλή στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», που καθιέρωσε από το 2003 η Eurobank EFG. Την τελετή τίμησε με την παρουσία της η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα Άννα Διαμαντοπούλου.

Με το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους με τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από κάθε Λύκειο της χώρας, δημόσιο και ιδιωτικό, ημερήσιο και εσπερινό. Επισημαίνεται ότι το 2009, για πρώτη φορά, βραβεύονται και αριστούχοι μαθητές από Επαγγελματικά Λύκεια.

Από την έναρξη του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» το 2003 μέχρι σήμερα, οι βραβευμένοι αριστούχοι μαθητές απ' όλη την Ελλάδα φθάνουν τους 8.129, ενώ για το σχολικό έτος 2008 - 2009 έχουν συνολικά βραβευθεί 1.252 αριστούχοι μαθητές από όλη την Ελλάδα. 

Από τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας βραβεύτηκε η αριστούχος Ηλιάνα Φανίδη από το 2ο Γενικό Λύκειο Μεσολογγίου, η οποία φοιτά στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Συνολικά στο νομό Αιτωλοακαρνανίας διακρίθηκαν 28 μαθητές από 38 σχολεία.

Η συνέχιση του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» έρχεται να ενισχύσει την ήδη σημαντική κοινωνική προσφορά του Ομίλου της Eurobank στην Παιδεία, παράλληλα με τις χορηγικές της δραστηριότητες και σε άλλους σημαντικούς τομείς, όπως ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός και το Περιβάλλον.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...