Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα92
mod_vvisit_counterΧθές210
mod_vvisit_counterAll8120584
°F | °C
invalid location provided
Αγριος ξυλοδαρμός μαθητών
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2022 18:10

 σε σχολική εκδρομή στο Μεσολόγγι

– Γονείς καταγγέλουν καθηγητές για αδιαφορία

 

Μαθητές από τη Βόνιτσα έπεσαν θύμα ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Μεσολόγγι, ενώ γονείς καταγγέλλουν καθηγητές για αδιαφορία......
 
Άγριο ξυλοδαρμό υπέστησαν, σύμφωνα με καταγγελίες, μαθητές γυμνασίου από τη Βόνιτσα, οι οποίοι βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στο Μεσολόγγι. Το συμβάν σημειώθηκε μπροστά στους καθηγητές τους και έχει προκαλέσει οργή στους γονείς των παιδιών.
 
Όπως γίνεται γνωστό, ένα από τα παιδιά μεταφέρθηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο από την επίθεση που δέχτηκε από άγνωστους νεαρούς, λίγο πριν μπει στο πούλμαν, με τους συμμαθητές του. Οι πληροφορίες θέλουν πως οι δράστες, που ήταν πιθανότατα τσιγγάνοι, κινήθηκαν απειλητικά και κατά άλλων δύο παιδιών, που ευτυχώς απέφυγαν τα χειρότερα.
Καταγγελία: Οι καθηγητές έμειναν αμέτοχοι σύμφωνα με γονείς
 
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι γονείς των παιδιών κατηγορούν τους συνοδούς καθηγητές για αδιαφορία. Όπως υποστηρίζουν ήταν μπροστά στο όλο σκηνικό αλλά δεν έκαναν τίποτα. Μάλιστα προσπάθησαν, όπως αναφέρουν, να ρίξουν την ευθύνη στους μαθητές του σχολείου, λέγοντάς τους, ότι ήταν εκείνοι που προκάλεσαν το επεισόδιο.
 
Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, τα παιδιά έκαναν αποχή, με το όλο θέμα να έχει αναστατώσει την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης με τη διευθύντρια και τους υπόλοιπους καθηγητές να προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους.
 
Ο μαθητής που τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, κάτω από το μάτι, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από τους γονείς του. Τον παρέλαβαν από το Γυμνάσιο στη Βόνιτσα και τον πήγαν για εξετάσεις, που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.
 
thetoc