Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα105
mod_vvisit_counterΧθές229
mod_vvisit_counterAll8124144
°F | °C
invalid location provided
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2022 19:35

 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

Στα πλαίσια του σχεδιασμού των δράσεων της για την υγεία, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με το Διοικητή κο Σαρασκέρη και τον Πρόεδρο των εργαζομένων κο Καραγεώργο......
 
Σκοπός της επίσκεψης ήταν προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Αγρινίου και γενικότερα το ΕΣΥ.
 
Σωρεία μη αντιμετωπίσιμων προβλημάτων τα οποία δημιουργούν αίσθηση ανασφάλειας στους πολίτες.
 
Το κύριο θέμα της συζήτησης αυτής ήταν η έλλειψη ιατρικού αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού το οποίο κατά τη διάρκεια της πανδημίας έφτασε στα όριά του.
 
Μία πραγματικότητα που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την απραξία και αδιαφορία της κυβέρνησης πολύ δε μετά το Μάρτιο του 2020 που ξεκίνησε η πανδημία του Covid 19
 
Εισπράξαμε μια καλοπροαίρετη αντιμετώπιση από τον κο Σαρασκέρη και τη θετική του στάση στο να γίνει το Νοσοκομείο Αγρινίου και πάλι ελκυστικό στους πολίτες. Μάλλον κάτι άλλο φταίει που επικρατεί σήμερα αυτή η κατάσταση στο νοσοκομείο.
 
Πέρα από την άμεση πρόσληψη σε προσωπικό, η κυβέρνηση θα θέλαμε να υιοθετήσει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την υπαγωγή του προσωπικού στα βαρέα ανθυγιεινά.
 
Σε ό,τι μας αφορά, θα κάνουμε τα πάντα σε συνεργασία με τη Διοίκηση του νοσοκομείου να προτάξουμε τα προβλήματα και να μπορέσουμε να δώσουμε λύση σε αυτά.
 
Μετά το Νοσοκομείο Αγρινίου, θα επισκεφθούμε το Νοσοκομείο Μεσολογγίου καθώς και τα Κέντρα Υγείας του νομού για να έχουμε μια πλήρη εικόνα των προβλημάτων και δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.
 
Η στήριξη του ΕΣΥ αφορά την δημόσια δωρεάν υγεία και πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας.
 
Για τη ΝΕ