Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα370
mod_vvisit_counterΧθές433
mod_vvisit_counterAll8058850
°F | °C
invalid location provided
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2022 20:28

 ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

ΕΔΡΑ: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ - Δ.Ε. ΘΕΣΤΙΕΩΝ - τ.κ. 30005

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  
ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Περιήλθε στην αντίληψη μας ανάρτηση  https://agriniogoal.gr/2022/09/28/podosfairistes-doxas-kainourgiou-me/, με ευθύνη φερόμενου αθλητικου ανταποκριτή του Καινούργιου, που δήθεν καλύπτει το ρεπορτάζ της ΔΟΞΑΣ, για λογαριασμό  ενημερωτικού τοπικού αθλητικού κοινωνικού δικτύου, που έχει αναπαραχθεί και σε άλλα site - με κείμενο συκοφαντικό αναληθές και παραπλανητικό. Η ανάρτηση με το συκοφαντικό περιεχόμενο περιέχει το σύνολο των ποδοσφαιριστών (όπως αυτά αναφέρονται στα Φύλλα αγώνων) οτι δήθεν είναι εναντίον της διοίκησης αλλά χωρίς να υπάρχουν και οι ανάλογες υπογραφές, που να το καθιστούν ως έγγραφο έγκυρο .

Φαίνεται δηλαδή ότι  οι ποδοσφαιριστές (που παραθέτονται τα ονόματά τους), στο παραπλανητικό και  αντιφατικό δημοσίευμα, ότι εκφράζουν (ομαδικά) την αντίθεση τους, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, απέναντι στη διοίκηση του σωματείου, χωρίς ποτέ να έχουμε ενημερωθεί, για όσα αναφέρει η επίδικη ανακοίνωση που έλαβε χώρα σε δημόσια θέα. Ούτε γνωρίζουμε για ποιους λόγους απέχουν από τις δραστηριότητες της ομάδας μας αλλά και ούτε προβλέπεται από το θεσμικό πλαίσιο οι ίδιοι να ασκούν ταυτόχρονα και διοίκηση στο σωματείο για να έχει και νομικό έρεισμα η ενέργεια αυτή Ν. 4726/2020.

Με τον τρόπο αυτό υποκρύπτουν,  τις μύχιες  προθέσεις τους, όλοι αυτοί που παραπληροφορούν, απροκάλυπτα την κοινή γνώμη και συκοφαντούν συνεχώς ενώ χρησιμοποιούν διάφορα τεχνάσματα για να πετύχουν τους δόλιους σκοπούς τους.

Το εν λόγω άτομο ενεργούμενο, όπως τελικά προκύπτει από τις πράξεις του, με τις συκοφαντίες και με τα δημοσιεύματά του, έχει επιφέρει τη σύγχυση και μια διαλυτική κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ομίλου της «ΔΟΞΑΣ» Καινούργιου, παρασύροντας τα  νέα παιδιά, σε πράξης που δεν προάγουν τα ιδανικά του αθλητισμού, αντίθετα παραπέμπουν σε μεθόδους ανθρώπων που δρουν στο σκοτάδι.

Με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων δια του τύπου είναι ποινικό αδίκημα και μάλιστα χωρίς ποτέ να έχει ζητηθεί η άποψη μας, όσον αφορά τη λειτουργία της ομάδας μας. Τελικός σκοπός του να  ενοχοποιηθούν τα πρόσωπα που απαρτίζουν το Δ.Σ. του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ "ΔΟΞΑ" και να απαξιωθούν κοινωνικά, ως άνθρωποι, οικογενειάρχες και ως μέλη του αθλητικού οργανισμού μας.

Οι ισχυρισμοί μας είναι βάσιμοι και νόμιμοι για τους εξής λόγους:

1 . Την τελευταία περίοδο από το ίδιο άτομο διαδίδονται και μάλιστα δημοσιεύονται κείμενα που συκοφαντούν πρόσωπα και τη διοίκηση συνολικότερα.

2. Διακινούσε, την ψευδή ανακοίνωση - πρόσκληση, αφού έκανε χρήση αδιαίρετα του τίτλου και των συμβόλων του νόμιμα λειτουργούντος σωματείο,  παράλληλα ο φερόμενος ως τοπικός ανταποκριτής τη  δημοσίευσε με τον τίτλο του Σωματείου " ΔΟΞΑ". Καλούσε παράνομα τα μέλη σε Γενική Συνέλευση με υπογραφή αυτής "Από την Εξελεγκτική Επιτροπή" , με σαφή στόχο την σύγχυση και να παραπλανήσει τα μέλη μας. Μετά τις δηλώσεις του ΔΣ της Ε.Ε.  ότι δεν έχουν γνώσει και ότι δεν έχουν υπογράψει καμία πρόσκληση του σωματείου για παράνομες εκλογές, όπου η σκευωρία τους αποκαλύφτηκε και πρέπει να ζητηθούν ευθύνες.

3. Κυκλοφορεί επίσης στο site που φέρετε ως ανταποκριτής του το ίδιο πρόσωπο, όπου μια δεύτερη  "παραπλανητική" ανακοίνωση σήμερα 28-9-2922, δήθεν των ποδοσφαιριστών, έλαβε χώρα δημόσια. Μάλιστα  χωρίς αυτη να είναι υπογεγραμμένη από κανένα εκ των ονομάτων των αθλητών, που αναφέρονται στο συκοφαντικό έγγραφο που δημοσιεύθηκε.

4. Αναφέρονται ακόμα και ονόματα αθλητών που δεν θα ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ομάδας.
5. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι περισσότεροι αθλητές του Ομίλου μας, δεν το γνωρίζουν και ορισμένοι εξ αυτών, οι οποίοι κατέχουν θέσεις στο δημόσιο ως κρατικοί υπάλληλοι δεν θα την υπέγραφαν εκτός των άλλων, λόγω του συκοφαντικού και μειωτικού του περιεχομένου της.

Για τους ως άνω λόγους και για την αποκατάσταση (από όλες αυτές τις παράνομες ενέργειες) του τρωθεντος κύρους της Διοίκησης του Ομίλου μας και εκάστου εκ των μελών της, εκάστου οργάνου.

Απαιτούμε:
1.
Πριν κινήσουμε κάθε νόμιμη διαδικασία να αποσυρθεί ανακοίνωση όπου αυτή έχει δημοσιευθεί.
2. Να μας γνωστοποιηθεί από τους υπογράφοντες επίσημα το κείμενο για να δώσουμε τις δέουσες διευκρινίσεις στα  μέλη μας και στην κοινή γνώμη στο Φαίδρο περιεχόμενό της.
3. Να σταματήσει το εν λόγω μέσο την αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων, του δήθεν τοπικού  ανταποκριτή, όπου με λόγο και έργο λειτουργεί σε βάρος του σωματείου μας, χωρίς να κάν μέλος του, άλλωστε δεν μπορεί να έχει αυτή την ιδιότητα σύμφωνα με την "δημοσιογραφική δεοντολογία".
4. Να δοθεί στη δημοσιότητα η υπογεγραμμένη πρόσκληση, της Γεν. Συνέλευσης για αρχαιρεσίες, στις  26-9-2022, που δήθεν εξέδωσαν  τα μέλη της ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του σωματείου που ανέφερε η χαλκευμένη ανακοίνωση
https://agriniogoal.gr/2022/09/23/ektakti-geniki-synelefsi-stin-doxa-ka/

όπου εν λόγω κύριος διακινούσε και δημοσίευσε εις γνώσει του ότι έχει προβεί εκτός των άλλων σε παράνομη πράξη αντιποίηση τίτλου και συμβόλων.

5. Καλούμε την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος Ηθικής και Δεοντολογίας (ΕΦΙΠΗΔ) της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ),  να εισάγει προς εξέταση την εν λόγω αθλητική συμπεριφορά του συγκεκριμένου φιλάθλου(;) τοπικού αθλητικού ανταποκριτή - στα πλαίσια μάλιστα του φακέλου που θα παρουσιάσουμε κατά την συνεδρίαση του αρμόδιου για την αποβολή του από τους αθλητικούς χώρους και να αποδοθούν ευθύνες εάν προκύπτουν.

Επιφυλασσόμαστε ως Δ.Σ. για κάθε ζημία που έχει υποστεί το σωματείο που νόμιμα εκπροσωπούμε, από κακόβουλες αναρτήσεις στο θέμα.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής για τα περαιτέρω.

Καινούργιο 28-09-2022

Από το Δ.Σ.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...