Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα386
mod_vvisit_counterΧθές969
mod_vvisit_counterAll8058433
°F | °C
invalid location provided
83χρονος ξεψύχησε σε παγκάκι
Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2022 19:16

στην πλατεία Δημοκρατίας

 

Τι αναφέρει σε ανάρτηση του γνωστός καρδιολόγος του Αγρινίου
Αδιαθεσία αισθάνθηκε ηλικιωμένος, που κάθονταν το πρωί σε παγκάκι στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο.....
 
Ο άτυχος άνδρας έχασε τελικά τις αισθήσεις του και παρά την άμεση παρουσία στο σημείο διασωστών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη δυνατόν να σωθεί.
 
Το γεγονός ότι μόλις μερικά μέτρα μακριά βρίσκονταν απινιδωτής, επισημαίνει ο καρδιολόγος του Γ.Ν. Αγρινίου Ιάσων Σκοτινιώτης, τονίζοντας: «Καλό θα ήταν να γίνει μια Υγειονομική άσκηση σε πραγματικό χρόνο με θέμα : Καρδιακή ανακοπή στο κέντρο του Αγρινίου.
 
Έγραψε συγκεκριμένα ο γνωστός ιατρός:
 
«Ένας συμπολίτης μας 83 ετών έχασε τη ζωή του αιφνιδίως σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Ήταν καρδιοπαθής.
 
Στα 50 μέτρα υπάρχει απινιδωτής στο Δημαρχείο.Σε 15 ημέρες γίνεται Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο στο Αγρίνιο. Καλο θα ήταν να γίνει μια Υγειονομική άσκηση σε πραγματικό χρόνο με θέμα : Καρδιακή ανακοπή στο κέντρο του Αγρινίου.Στο σημερινό συμβάν το ΕΚΑΒ Αγρινίου έφερε σε χρόνο ρεκόρ τον πάσχοντα στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Δυστυχώς δεν υπήρχε ελπίδα ανάνηψης».
 
agriniopress
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...