Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα410
mod_vvisit_counterΧθές969
mod_vvisit_counterAll8058457
°F | °C
invalid location provided
Γεράσιμος Μαλούσης, Προέδρος του Δ.Σ.
Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 15:44

 

 του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αγρινίου : ημερίδα και εξέταση από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αγρινίου για μια ακόμη φορά έχει προγραμματίσει μια σπουδαία δράση στις 26 Νοεμβρίου και στις 27 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους..... Μια δράση αφιερωμένη σε όλες τις συναδέλφισσες.Συγκεκριμένα στις 26 Νοεμβρίου σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στις 19:00 μμ. θα γίνει ημερίδα- ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο με θέμα νεότερα δεδομένα του καρκίνου του μαστού. Αυτοεξέταση. Τρόποι αντιμετώπισης.Την ημερίδα- ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας μπορούν να την παρακολουθήσουν και γυναίκες συναδέλφων. Στις 27 Νοεμβρίου κινητή μονάδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα κάνει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις συναδέλφους- μέλη του Συλλόγου μας. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που κάποια συνάδελφος δεν μπορεί για λόγους υγείας να συμμετάσχει στην δωρεάν μαστογραφία θα υπάρξει αναπλήρωση.
 
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΚΑΨΙΩΧΑΣ ΑΕΒΕ για την μεγάλη οικονομική χορηγία καθώς και την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας. Η ανωτέρω δράση είναι μια δωρεά, μια προσφορά του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αγρινίου σε όλες τις συναδέλφισσες.
 
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...