°F | °C
invalid location provided
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Έκφραση θερμών ευχαριστιών»

Μετά από 32 χρόνια παρουσίας ως Διαιτητής ποδοσφαίρου εν ενεργεία και μη, αποφάσισα να μη θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ που θα διεξαχθούν τον προσεχή Μάρτιο, γιατί πιστεύω πως ήλθε ο καιρός να αποχωρήσω από τη θέση ευθύνης του προέδρου ύστερα από μακροχρόνια θητεία σ' αυτή, για να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους άξιους συναδέλφους μου, να δώσουν τη δική τους μαρτυρία.

Αυτή την ξεχωριστή στιγμή για μένα επιθυμώ να εκφράσω τις εκ βαθέων μου ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου προς όλους ανεξαιρέτως τους παράγοντες - τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους δημοσιογράφους, τους διαιτητές και τους φιλάθλους που γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί τους καθ' οιονδήποτε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζω προς όλα τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλ/νίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Αιτωλ/νίας.

Ευχαριστίες εκφράζω και προς την οικογένειά μου, που ποικιλοτρόπως με στήριξε όλο αυτό το διάστημα.

Η ενασχόλησή μου με τη Διαιτησία Ποδοσφαίρου είχε ευεργετική επίδραση στη ζωή μου και για το λόγο αυτό επαναλαμβάνω είναι και θα είμαι ευγνώμων προς όλους.

Πέραν της μεγάλης συγκίνησης από την οποία διακατέχεται ο εσωτερικός μου κόσμος, αισθάνομαι συγχρόνως η ψυχή μου να είναι πλημμυρισμένη από μια ανέκφραστη ικανοποίηση, χαρά και αγαλλίαση, γιατί μου δόθηκε η δυνατότητα να είμαι επί σειρά ετών ενεργό μέλος του πιο δυνατού, συναρπαστικού και δημοφιλούς αθλήματος.

Ως ατελής και αδύναμος άνθρωπος είναι βέβαιο ότι σ' αυτή την πορεία υπέπεσα και σε λάθη και γι' αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω τη συγκατάβασή σας και τη συγνώμη σας, διαβεβαιώνοντάς σας παράλληλα με πάσα ειλικρίνεια ότι δεν έχω κανένα παράπονο και καμιά πικρία από κανέναν.

Αισθάνομαι τελειώνοντας, απολύτως ιερή την υποχρέωσή μου να εκφράσω προς τον πανάγαθο τριαδικό Θεό τις εκ βάθους καρδιάς και ψυχής ευχαριστίες μου και την απέραντη ευγνωμοσύνη μου για τις άπειρες ευεργεσίες του και προς εμένα. Εύχομαι ολόψυχα σ' όλους σας υγεία, κάθε δυνατή επιτυχία και πρόοδο σ' όλους τους τομείς της ζωής σας και είθε να απολαμβάνετε την συναρπαστικότητα του ποδοσφαίρου που είναι μοναδική.

Με πάσης τιμής

Δημήτριος Ντάουλας          

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...