Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα86
mod_vvisit_counterΧθές452
mod_vvisit_counterAll8031015
°F | °C
invalid location provided
Επίσκεψη Γιώργου Βαρεμένου
Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2022 19:29

στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου:

BAREMENOSΕικόνα κρίσης και εγκατάλειψης

Εικόνα κρίσης και εγκατάλειψης αντίκρυσε ο Γιώργος Βαρεμένος κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους γιατρών και εργαζομένων. Επί του πεδίου υπάρχει μία αναισθησιολόγος που μετακινείται με απόσπαση από το Νοσοκομείο Αγρινίου ανά μήνα και το φθινόπωρο θα συμπληρωθεί ο χρόνος μετά τον οποίοέχει δικαίωμα να αρνηθεί την μετακίνηση.

Πρόσφατα μεταφέρθηκαν δύο δεκαεξάχρονοι σοβαρότατα τραυματισμένοι, την στιγμή που δεν εφημέρευε αναισθησιολόγος. Ο ένας χρειάσθηκε διασωλήνωση, την οποίαέκανε ο χειρουργός, σώζοντας ουσιαστικά την ζωή του. Από τους πέντε χειρουργούς έχουν μείνει τρεις και από τους τρεις παιδιάτρους μόνο μία, και αυτή δεν είναι μακρυά από την συνταξιοδότηση.

Μία αναισθησιολόγος και δύο χειρουργοί και ένας παιδίατρος δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεθούν για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη κυβερνητική βούληση. Μόνο που δεν ακούει κανείς.