Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα389
mod_vvisit_counterΧθές969
mod_vvisit_counterAll8058436
°F | °C
invalid location provided
ΤΟ ΕΚ Μεσολογγίου,

 για την εξαίρεση της Αιτωλ/νίας από τις εκδρομές της Εργατικής Εστίας.

 

Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου μετά την δημοσίευση της υπ' αριθ. 19/2009 προκήρυξης του Οργανισμού Εργατικής Εστίας για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, απlefkadaz_03_0ό την οποία εξαιρείται η Αιτωλοακαρνανία, δηλώνει τα εξής:

•1Η ενέργεια αυτή αποτελεί πλήγμα για την σκληρά δοκιμαζόμενη οικονομία της περιοχής μας και ιδιαίτερα για τον τουριστικό κλάδο.

•2.Είναι εντελώς απαράδεκτη και αντιδεοντολογική γιατί δεν λαμβάνει καθόλου υπ' όψη της τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού μας.

•3. Κινείται στην κατεύθυνση της άκριτης και ανεύθυνης τακτικής λήψης αποφάσεων, που δεν γνωρίζουμε τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί.

•4.Δημιουργεί πρόσθετη αναστάτωση και ανασφάλεια στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους του κλάδου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου ζητάει την ΑΜΕΣΗ ανάκληση της απαράδεκτης αυτής απόφασης και την επανένταξη του Νομού μας στο εν λόγω πρόγραμμα και καλεί όλους τους φορείς, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους του κλάδου να αντιδράσουν δυναμικά σε μια ακόμα ζοφερή προοπτική για την περιοχή μας. 

Από το Δ.Σ.     

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...