Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα419
mod_vvisit_counterΧθές969
mod_vvisit_counterAll8058466
°F | °C
invalid location provided
Επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο και Κοπή της Πίτας


για το
Rotaryrotarh-2

 

Εβδομάδα δράσης, αλλά, και γιορτής ήταν για τον Ροταριανό Όμιλο Αγρινίου η εβδομάδα που πέρασε. Πιο συγκεκριμένα  την Τρίτη 19 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ομίλου επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Αγρινίου και αφού συνομίλησε με την Διεύθυνση και τους δασκάλους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σχολείο μοίρασε ευχές και δώρα στα ίδια τα παιδιά. Πρέπει να επισημανθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ροταριανός Όμιλος Αγρινίου δείχνει το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο Σχολείο και τα συγκεκριμένα παιδιά, αφού η προσπάθειά του αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

Ακολούθησε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή πίτας που έγινε σε γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης. Στην εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία παραβρέθηκε ο Βοηθός Διοικητής της 2470 Περιφέρειας ροτ. Γεώργιος Κατσούδας, τα μέλη του Ομίλου και rotarh1πολλοί φίλοι του Rotary μεταξύ των οποίων ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος κ. Δημήτρης Ματθόπουλος. Πέρα από την κοπή της πίτας όμως, η συγκεκριμένη εκδήλωση στάθηκε ευκαιρία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η οικογένεια του Rotary, καθώς, απέκτησε μετά την προσδιορισμένη δόκιμη περίοδο δύο νέα μέλη. Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό κ. Βασίλη Κόκκοτο και τον Φυσικοθεραπευτή κ. Χριστόφορο Γεωργίου που αποδέχτηκαν με κάθε τιμή το σήμα του Διεθνούς Rotary, καθώς, και τις ευχές όλων των Ροταριανών για ευτυχία, προσφορά και διάκριση στη νέα τους πορεία.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...