Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα259
mod_vvisit_counterΧθές295
mod_vvisit_counterAll8167910
°F | °C
invalid location provided
Η ΠΟΕΣΥ καταδικάζει
Κυριακή, 16 Ιανουάριος 2022 20:08

 τις επιθέσεις κατά δημοσιογράφων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ, καταδικάζει τις επιθέσεις σε βάρος των δημοσιογράφων Βαγγέλη Γκούμα (Star) και Ελίνας Κολύβα (ΕΡΤ) καθώς και τηλεοπτικών συνεργείων έξω από την ΑΣΟΕΕ, από ομάδα κουκουλοφόρων.

Η επίθεση δεν στρέφεται μόνον εναντίον των συγκεκριμένων συναδέλφων, αλλά -κυρίως- εναντίον της Ενημέρωσης και της Ελευθερίας της έκφρασης.

Αποτελεί μία ακόμη ενέργεια στη σειρά επιθέσεων κατά δημοσιογράφων και εργαζομένων σε τηλεοπτικά συνεργεία, για τις οποίες ο δημοσιογραφικός Κλάδος έχει κατ’ επανάληψη ζητήσει την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας και των αρμόδιων αρχών για την προστασία του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους που υπέστησαν την επίθεση και ζητεί από όλους τους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα οφειλόμενα, στο πλαίσιο της δικαιοδοσίας τους, ώστε να προστατευτούν οι δημοσιογράφοι, καθώς και η Ενημέρωση που παρέχουν καθημερινά προς τους πολίτες -συχνά με κίνδυνο της ίδιας της σωματικής τους ακεραιότητας.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...