Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα138
mod_vvisit_counterΧθές394
mod_vvisit_counterAll8061242
°F | °C
invalid location provided
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κ.Α.Π.Η.

 

Aγρίνιο:

 

Παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των ανθρώπων της οικουμένης σαν γιορτές της αγάπης, της αλληλεγγύης και της αννθρωπιάς, το Διοικητικό Συμβούλιο τγου Κ.Α.Π.Η. Αγρινίου πραγματοποίησε  μια σεμνή απλή Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους απόμαχους της εργασίας με την επίσκεψη του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου στο χώρο του Κ.Α.Π.Η..

Οι μαθητές με τραγούδια  γέμισαν με άρωμα Χριστουγέννων τους όμορφα  διακοσμημένους χώρους του Κ.Α.Π.Η..

Η Πρόεδρος κυρία Λαμπρινή Κολοβού, ευχαρίστησε τους μαθητές και τους καθηγητές του Μουσικού Σχολείου, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους και τόνισε ότι ο Δήμος Αγρινίου θα είναι πάντοτε αρωγός στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

Σε όλους όσους παραβρέθηκαν προσεφέρθησαν γλυκά τα οποία έφτιαξαν κυρίες μέλη του Κ.Α.Π.Η., με το δικό τους μοναδικό τρόπο και μεράκι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βίκυ Πουρνάρα, Πρόεδρος του Δ.Α.Κ. Αγρινίου και  ο κ. Θεοφάνης Ζαρκαβέλης.

Επίσης στις 24 Δεκεμβρίου, η Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. με μια ομάδα μελών πραγματοποίησε επίσκεψη αγάπης στο Γηροκομείο της Πόλης είπαν τα κάλαντα και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

«Να έρχεστε γιατί αγαλλιάζει η ψυχή μας...» δήλωσε τρόφιμος του Γηροκομείου.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...