Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα141
mod_vvisit_counterΧθές394
mod_vvisit_counterAll8061245
°F | °C
invalid location provided
Συνελήφθη τσιγγάνος

peripoliko για εκβίαση στο Μεσολόγγι

ΗΘΕΛΕ ΝΑ «ΠΟΥΛΗΣΕΙ» ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΜΠΑΡ

Συνελήφθη την 26 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 4.00, από αστυνομικούς του Τ.Α. Μεσολογγίου, 29χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ για εκβίαση. Ειδικότερα ο δράστης την 25 Δεκεμβρίου και ώρα 4.30 διήλθε από τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια-Μπαρ» που βρίσκονται στο Μεσολόγγι, ιδιοκτησίας ημεδαπών, κατοίκων Μεσολογγίου, ηλικίας 34, 40 και 39 ετών αντίστοιχα και με την απειλή ότι θα προκαλέσει φθορές σε αυτά, απαίτησε από τους ιδιοκτήτες τους το χρηματικό ποσό των 50, εξήντα και σαράντα ευρώ αντίστοιχα. Από τους παθόντες ενημερώθηκε το Τ.Α. Μεσολογγίου, προσημειώθηκαν χαρτονομίσματα και ο ανωτέρω δράστης συνελήφθη την 4.00 ώρα της επομένης  αφού προηγουμένως είχε διέλθει εκ νέου από τα καταστήματα και του είχαν καταβληθεί τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα τα οποία βρέθηκαν σ' αυτόν και κατασχέθηκαν.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Μεσολογγίου και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αποφασίστηκε η πρ5οσωρινήγ κράτηση και ο εγκλεισμός του στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...