°F | °C
invalid location provided
Απίστευτη τροπή με το φονικό στην Άρτα.
Τρίτη, 12 Οκτώβριος 2021 18:04

 

 «Δεν το έπαιρνε το αυτοκίνητο από τον δρόμο. Με είχε κλείσει και δεν κουνιόταν»

 

 «Μου έκλεισε τον δρόμο και τον πυροβόλησα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης του φονικού στην Άρτα

Σε σοκ εξακολουθούν να βρίσκονται οι κάτοικοι της κοινότητας του Αστροχωρίου, στα ορεινά της Άρτας, από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 62χρονου πατέρα τριών παιδιών. 


Δράστης, όπως έγινε γνωστό, είναι ένας 64χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος, ήταν συγγενής και συγχωριανός του θύματος (μακρινός ξάδερφος) και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποταχθεί από το σώμα της Αστυνομίας.

Η δολοφονία έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας όταν θύτης και θύμα συναντήθηκαν σε δρόμο του χωριού με τα αυτοκίνητά τους. Τότε ξεκίνησε μία λογομαχία ανάμεσα τους που κατέληξε σε τραγωδία όταν ο δράστης άρπαξε την καραμπίνα που είχε στο αυτοκίνητό του και πυροβόλησε τον ξάδερφό του τρεις φορές.

Αρχικά πληροφορίες ανέφεραν πως ο λόγος που ο 64χρονος σήκωσε την καραμπίνα και σκότωσε τον συγγενή του ήταν κτηματικές διαφορές, ο ίδιος ωστόσο, όπως πληροφορείται το newsbomb.gr, παρουσίασε στους αστυνομικούς μία άλλη εκδοχή για τον φόνο, ακόμα πιο εξοργιστική.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στο newsbomb.gr, όταν ο δράστης συνελήφθη και ρωτήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για ποιο λόγο δολοφόνησε τον συγγενή του εκείνος απάντησε πως… τον έκλεισε με το αυτοκίνητο και δεν τον άφηνε να συνεχίσει τη διαδρομή του.

«Δεν το έπαιρνε το αυτοκίνητο από τον δρόμο. Με είχε κλείσει και δεν κουνιόταν» φέρεται να είπε ενώπιον των αστυνομικών, οι οποίοι άκουγαν εμβρόντητοι τους ισχυρισμούς του.

Αμέσως μετά τη δολοφονία ο δράστης αποχώρησε από το σημείο και συνελήφθη λίγο μετά τις 20.00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καλέσει την Αστυνομία, είχε αναφέρει την πράξη του και είχε υποδείξει το σημείο που βρισκόταν.

newsbomb
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...