Δεκ   Ιανουάριος 2022   Φεβ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Γιώργος Βαρεμένος
Τετάρτη, 01 Σεπτέμβριος 2021 17:35

Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας

   01 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΗΛΩΣΗ

Γιώργος Βαρεμένος: Επικίνδυνη περιδίνηση στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου, συνιστά επικίνδυνη περιδίνηση σε μία στιγμή κρίσιμη όχι μόνο για την διαχείριση της πανδημίας, αλλά και για την κάλυψη των τεράστιων αναγκών απέναντι στα προβλήματα υγείας των συμπολιτών μας.

Δεν έφταναν τα “ήξεις-αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις” γύρω από την αναστολή της λειτουργίας της ΜΕΘ, που όλο ανοίγει κι όλο κλειστή είναι. Ούτε το γεγονός ότι αποφασίσθηκε νέα αναστολή τακτικών χειρουργείων, που αφήνει πολλούς ασθενείς στο κενό του φόβου και της αγωνίας για την αντιμετώπιση σοβαρών νοσημάτων τους.Έχουμε τώρα και την κατάσταση πολέμου με τις αναστολές συμβάσεων εργασίας όσων -κακώς, βέβαια- αρνούνται να εμβολιασθούν. Η αντιμετώπιση αυτών των εργαζομένων έπρεπε να έχει γίνει με τρόπους που έχουν προταθεί ώστε να μην πληγεί η λειτουργικότητα και η αντοχή της μονάδας.

Η κατάσταση που έχει, γενικότερα, διαμορφωθεί, οδηγεί σε τραυματισμό της λειτουργίας και σε πλήγμα της αξιοπιστίας ενός νοσηλευτικού ιδρύματος που παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην προάσπιση της υγείας των πολιτών.

Αν η απομάκρυνση και των δύο υπουργών από το αρμόδιο χαρτοφυλάκιο συνιστά μία έμμεση ομολογία αποτυχίας, τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα αν η νέα πολιτική ηγεσία προσέφευγε σε πειραματισμούς, που -εκτός των άλλων- θα οδηγούσαν σε εχθροπάθεια και διαίρεση των πολιτών, σε μία περίοδο που απαιτείται συνετή, υπεύθυνη και αθόρυβη δουλειά για τον επιτυχή χειρισμό

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...