Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα380
mod_vvisit_counterΧθές538
mod_vvisit_counterAll8032711
°F | °C
invalid location provided
Αίτηση ενδιαφέροντος
Δευτέρα, 12 Ιούλιος 2021 21:57

 

 για το Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδας.

 

Από την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου μπορούν, οι γονείς παιδιών Μέα ηλικίας 2,5 - 4 ετών, να υποβάλλουν αίτηση για το Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδας.....

 
 
Ο νέος σταθμός θα λειτουργήσει στο χώρο του σημερινού 6ου ΔΠΣ, στην οδό Βλαχοπούλου, στον οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί βρεφικό τμήμα, ένα νηπιακό τμήμα και το Νέο Τμήμα Παιδιών με Αναπηρίες.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα και να την αποστείλουν στο e-mail:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  .
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αίτηση -Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 
Στοιχεία Γονιών:

Στοιχεία Μητέρας

Στοιχεία Πατέρα

Επώνυμο

 

Επώνυμο

 

Όνομα

 

Όνομα

 

Εργασιακή Κατάσταση

 

Εργασιακή Κατάσταση

 

Τηλ.Επικ.

 

Τηλ.Επικ.

 

ΑΜΚΑ

 

ΑΜΚΑ

 

ΑΦΜ

 

ΑΦΜ

 

Διεύθυνση Κατοικίας:

Περιοχή:

Οδός:

Αρ.:

Στοιχεία Παιδιού:

Επώνυμο

 

Όνομα

 

Ημερομηνία Γέννησης

 

ΑΜΚΑ

 

Διάγνωση

 

Πιστοποιητικό ΚΕΠΑ

ΝΑΙ, υπάρχει o          ΟΧΙ, δεν υπάρχει o

Με το παρόν δηλώνω την επιθυμία μου, να εγγραφή το παιδί στο τμήμα παιδιών μεα του Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας για το σχολικό έτος 2021-2022.

  • Το παρόν αποτελεί έντυπο δήλωσης πρόθεσης και σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α. Δ. Αγρινίου αλλά και ούτε αποτελεί έντυπο αίτησης εγγραφής.