Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα455
mod_vvisit_counterΧθές6258
mod_vvisit_counterAll7999352
°F | °C
invalid location provided
ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Δευτέρα, 05 Ιούλιος 2021 17:45

 

Δ.Υ.Ο.Τ.Α.Α : για παραίτηση Γκούντα:

 
 ΟΤΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 

Στις εκατέρωθεν ανακοινώσεις μεταξύ του παραιτηθέντος πολιτικού προϊσταμένου και της νυν ηγεσίας του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου, επιλέξαμε να μην πάρουμε θέση εάν και άποψη έχουμε.....

 
 
Η φιλοτιμία και η εργατικότητα του συνόλου των εργαζομένων του Δήμου, ευτυχώς δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν.
 
Ήρθαν όμως στην επιφάνεια πρακτικές, καλά κρυμμένες για χρόνια κάτω από το χαλί, που όχι μόνο δεν συνάδουν με το καλώς συνδικαλίζεσθε, αλλά καταδεικνύουν την κατρακύλα του συνδικαλιστικού οργάνου έναντι του καταστατικού σκοπού του, που δεν είναι τίποτε άλλο από την περιφρούρηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
 
Είναι εκείνη η ηγεσία του συνδικαλιστικού οργάνου που πολιτεύεται με αναχρονιστικές μεθόδους, που το διαίρει και βασίλευε είναι ο πυρήνας της μεθόδευσης, που οι ομαδούλες και ο περίπου κανιβαλισμός στις τάξεις των εργαζομένων είναι η σημερινή πραγματικότητα, με αποκλειστική ευθύνη της μεγάλης καρέκλας του οργάνου και γιαυτό μιλάμε ευθέως για κατήφορο.
 
Αυτη λοιπόν την κατάσταση προσβλεπουμε και θα αλλάξουμε μέσα από την την δική μας συνδικαλιστικη προσπάθεια ως παράταξη.
 
Από την άλλη μεριά και τις αιτιάσεις του παραιτηθέντος αντιδημάρχου, εμείς κύριε Γκούντα πιστεύουμε ότι οι μάχες δίνονται από μέσα και την βολική απόδραση δεν την επικροτούμε.
 
 
 
 
 
Αγρίνιο, 5/7/2021
 
Η Γραμματεία του Συνδυασμού Δ.Υ.Ο.Τ.Α.Α
 
(  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
 
 
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...