Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα91
mod_vvisit_counterΧθές311
mod_vvisit_counterAll8056215
°F | °C
invalid location provided
ΑΤΖΕΝΤΑ

 

Σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 18.30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 1926-2009».

 

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» διοργανώνει μουσική εκδήλωση αγάπης «Διαδρομές στον κόσμο της κλασσικής μουσικής» την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 7.00 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.   Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του ορφανοτροφείου «Ελλάς-Μακεδονία» παιδιών -φορέων του AIDS στην Ακτή Ελεφαντοστού.

 

Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» στο Μεσολόγγι για το μήνα Δεκέμβριο έχει προγραμματίσει την παρουσίαση έκθεσης χειροποίητου κοσμήματος με δημιουργίες κυρίως από χρυσό και ασήμι της Εριφύλης Κανίνια-Δημοπούλου και της Ουρανίας Φουντουλίδου. Η λειτουργία της έκθεσης θα είναι καθημερινή (πλην Δευτέρας και Τρίτης) από 10.30 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι και από 6 το απόγευμα έως 8.30 το βράδυ.

 

Το Τοπικό Δίκτυο Φορέων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της Παιδικής κακοποίησης-Παραμέλησης του Νομού Αιτωλ/νίας, διοργανώνει ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου του Δήμου Θέρμου.

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» συνεχίζει τις προβολές με ταινίες τέχνης αφιέρωμα για παιδιά και νέους, για την περίοδο 2009-2010,

Οι προβολές πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ.. Οι ταινίες  επαναπροβάλλονται τη Δευτέρα το πρωί αποκλειστικά για τα σχολεία.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η ταινία «Αγέλαστος πέτρα» σε σκηνοθεσία Φίλιππου Κουτσιαύτη.

Είσοδος ελεύθερη  

 

Ο Παναιτωλοακαρνανικός Σύλλογος Γυναικών, το Λαογραφικό Μουσείο Αιτωλ/νίας και ο Σύλλογος «Οι φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλ/νίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Δ΄ τριμήνου 2009 διοργανώνει Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα (ακρόπολη, μουσείο ακρόπολης, Πλάκα κ.α.) την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009.   

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου Δευτέρα έως Παρασκευή από 11 π.μ.-13.00 μ.μ.

 

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Αιτωλ/νίας, το παράρτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων και ο Σύλλογος Φίλων του Αγίου Όρους, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων οργανώνουν εκδήλωση μουσικού και πνευματικού περιεχομένου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 και 7.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Μοναχός της Νέας Σκήτης του Αγίου Όρους π. Νίκων με θέμα «Ο Διάβολος στο μυαλό».  

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου την Κυριακή 13 και Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009 θα προβάλει την ταινία «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ-PLATOS ACADEMY » στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Ώρες προβολής: 7-9 & 9-11 μ.μ. 

 

Ο Όμιλος Φίλων Σιδηροδρόμου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας «Χαρίλαος Τρικούπης» σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Αθήνας και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου, οργανώνει έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας για το τρένο. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο σταθμό των Σιδηροδρόμων Βόρειο Δυτικής Ελλάδας στο Αγρίνιο και θα διαρκέσει μέχρι 24 Δεκεμβρίου 2009. Ανοιχτή τις καθημερινές 11.00 - 14.00 και 16.00 - 21.00 με ελεύθερη είσοδο     

 

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ως μία εκ των πλέον σημαντικών εκπροσώπων του πολιτισμού στην Περιφέρεια οργανώνει μια ωραία εκδήλωση με ομιλητή εκδήλωση με ομιλητή τον Αγρινιώτη γλύπτη Θόδωρο, με θέμα «Η τέχνη στην Περιφέρεια - Τέχνη ως μέσον επικοινωνίας» που θα γίνει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου.  

 

Οι ένοικοι του ξενώνα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΑΡΓΩ» του Νοσοκομείου Αγρινίου, πραγματοποιούν χριστουγεννιάτικο Bazaar με έργα τους από τα εργαστήρια επαγγελματικής κατάρτισης (κεραμικής, ραπτικής και κεντήματος), στον εκθεσιακό χώρο στο ισόγειο του ξενώνα (πλατεία Τσακανίκα) στο Αγρίνιο.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 18 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από 10.00-13.00 και 17.00 - 20.00.  

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» προβάλει καθημερινά την ταινία «NEW YORK I LOVE YOU» 

Ώρες προβολής: 7.30 & 9.30 μ.μ.   

 

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο IMPERIAL στο Αγρίνιο θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Αχιλλέα Παπαδιονυσίου με τίτλο «Συναντήσεις με Προσωπικότητες». 

 

Η Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας ξεκινά και φέτος τις διαλέξεις της Σχολής Γονέων περιόδου 2009-2010 σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Νομαρχιακού Μεγάρου στο Μεσολόγγι, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη συμμετοχή του Χριστιανικού Ομίλου Νέων Μεσολογγίου και την Παιδική Χορωδία Σχολής Γονέων.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Αλήθεια και μύθοι για τα Χριστούγεννα» με ομιλητή τον Πρωτοπρ. Γεώργιο Μεταλληνό-Ομότιμο καθηγητή της Θεολογικής Σχολής πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετέχει η Βυζαντινή Χορωδία Αγρινίου με χριστουγεννιάτικους ύμνους.

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, συνεχίζει με το 2ο κύκλο των κινηματογραφικών προβολών για την περίοδο 2009-2010, αφιερωμένο στον Σαίξπηρ με την ταινία «ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ» σε σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν. Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.  

 

Ο Φυσιολατρικός Σύνδεσμος Πατρών προκηρύσσει τον 7ο πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ με θέμα «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΦΥΤΙΚΟ-ΖΩΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ». 

Οι φάκελοι συμμετοχής θα γίνονται δεκτοί μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2009.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...