Μάρ   Απρίλιος 2021   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1899
mod_vvisit_counterΧθές4775
mod_vvisit_counterAll7500947
°F | °C
invalid location provided
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ:
Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2021 19:28

 

Φεστιβάλ Παιδικής και Νεανικής Λογοτεχνίας.

 
Διαδικτυακές συναντήσεις με συγγραφείς παιδικών και νεανικών βιβλίων: αναγνώσεις, εξερεύνηση και κατασκευές, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παιδικής και Νεανικής Λογοτεχνίας.
 

         Ο Δήμος Αγρινίου στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου, που εορτάζεται στις 2 Απριλίου, διοργανώνει κάθε χρόνο σε συνεργασία με την Α/θμια,την Β/θμια Εκπαίδευση Ν.Αιτ/νίας και Αγρινιώτες Βιβλιοπώλες, Φεστιβάλ Παιδικής και Νεανικής Λογοτεχνίας.

Φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν θα πραγματοποιήσει διαδικτυακέςσυναντήσεις αγαπημένων Αγρινιωτών συγγραφέων με μαθητές και μαθήτριες σχολείων της πόλης μας. Οι συναντήσεις ξεκινούν την Δευτέρα 29 Μαρτίου καιθα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Οι συγγραφείς και εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν είναι οι: Βησσαρία Ζορμπά - Ραμμοπούλου, Μεταξούλα Μανικάρου, Σταυρούλα Κάτσου - Καντάνη και Αριάδνη Δάντε.


Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου δήλωσε ότι,
έχοντας ως βασικό στόχο και σκοπό την επαφή των μαθητών με το λογοτεχνικό βιβλίο και γνωρίζοντας από κοντά οι μαθητές μας τους Αιτ/νες συγγραφείς επιλέξαμε να διοργανώσουμε αυτή τη διαδικτυακή συνάντηση στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης (webex). Εύχομαι από του χρόνου να είμαστε όλοι ασφαλείς και υγιείς, να έχουμε ξεπεράσει την πανδημία και να συναντηθούμε όλοι δια ζώσης έτσι ώστε να συνεχίσουμε το Φεστιβάλ Παιδικής και Νεανικής Λογοτεχνίας που τόσο πολύ έχουν αγαπήσει οι Αγρινιώτες μαθητές – τριές μας. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συγγραφείς που πάντα είναι εκεί πρόθυμοι και συνεργάσιμοι. Επίσης ευχαριστώ θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν κάθε φορά, καθώς τους κ.κ. Τσιλίκα Θεόδωρο, Υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων της Α΄/θμιας εκπαίδευσης και Ρένο Χριστοδουλίδη, Υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων της Β΄/θμιας εκπαίδευσης Ν.Αιτ/νίας.

 
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...