°F | °C
invalid location provided
ΑΤΖΕΝΤΑ

 

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου  οργανώνει θεματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης των νομών εμβέλειας του 6ου ΤΔ ΚΠΕ με θέμα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», που θα πραγματοποιηθεί στο Θέρμο από 4-6 Δεκεμβρίου 2009 ώρα έναρξης 17.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Θέρμου. 

 

Η Νομαρχία Αιτωλ/νίας, η ΣΤ΄ ΕΠΚΑ και το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Οι αρχαιολογικοί χώροι- Τα θέατρα του νομού μας. Οι πρωτοβουλίες της Ν.Α. Αιτωλ/νίας για την ανάδειξή τους» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 7 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

 

Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» στο Μεσολόγγι για το μήνα Δεκέμβριο έχει προγραμματίσει την παρουσίαση έκθεσης χειροποίητου κοσμήματος με δημιουργίες κυρίως από χρυσό και ασήμι της Εριφύλης Κανίνια-Δημοπούλου και της Ουρανίας Φουντουλίδου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 7 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο και χωρίς την αποστολή ατομικών προσκλήσεων.

Η λειτουργία της έκθεσης θα είναι καθημερινή (πλην Δευτέρας και Τρίτης) από 10.30 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι και από 6 το απόγευμα έως 8.30 το βράδυ.

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» διοργανώνει το Αντάμωμα Μπαμπινιωτών Αγρινίου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 ώρα 21.00 στο κτήμα «ΜΑΡΗ» στη Σπολάιτα Αγρινίου.

Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου διοργανώνουν το ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazzar το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 5 μ.μ στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με ομιλήτρια την κ. Μέρω Κεσεσίογλου -Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 7.00 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου την Κυριακή 6 και Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009 θα προβάλει την ταινία «Ο Βιρτουόζος» σε σκηνοθεσία Τζο Ράιτ στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) του Νομού Αιτωλ/νίας διοργανώνει εκδήλωση για την τελετή βράβευσης των μαθητών του νομού μας που διακρίθηκαν στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών «Παιχνίδι και Μαθηματικά» που θα γίνει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας (Παπαστράτου 53 Αγρίνιο).    

Η Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας ξεκινά και φέτος τις διαλέξεις της Σχολής Γονέων περιόδου 2009-2010 σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Η καταστροφική δράση των νεοφανών αιρέσεων στη δομή της οικογένειας» με ομιλητή τον Λάμπρο Σκόντζο- θεολόγο-συγγραφέα.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Νομαρχιακού Μεγάρου στο Μεσολόγγι, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη συμμετοχή του Χριστιανικού Ομίλου Νέων Μεσολογγίου και την Παιδική Χορωδία Σχολής Γονέων.

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, συνεχίζει με το 2ο κύκλο των κινηματογραφικών προβολών για την περίοδο 2009-2010, αφιερωμένο στον Σαίξπηρ με την ταινία «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΗΡ» σε σκηνοθεσία Κόζιντσεφ Γκριγκόρι. Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.  

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 18.30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 1926-2009».

Το Τοπικό Δίκτυο Φορέων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της Παιδικής κακοποίησης-Παραμέλησης του Νομού Αιτωλ/νίας, διοργανώνει ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου του Δήμου Θέρμου.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» συνεχίζει τις προβολές με ταινίες τέχνης αφιέρωμα για παιδιά και νέους, για την περίοδο 2009-2010,

Οι προβολές πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ.. Οι ταινίες  επαναπροβάλλονται τη Δευτέρα το πρωί αποκλειστικά για τα σχολεία.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η ταινία «Αγέλαστος πέτρα» σε σκηνοθεσία Φίλιππου Κουτσιαύτη.

Είσοδος ελεύθερη  

 

Ο Παναιτωλοακαρνανικός Σύλλογος Γυναικών, το Λαογραφικό Μουσείο Αιτωλ/νίας και ο Σύλλογος «Οι φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλ/νίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Δ΄ τριμήνου 2009 διοργανώνει Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα (ακρόπολη, μουσείο ακρόπολης, Πλάκα κ.α.) την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009.   

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου Δευτέρα έως Παρασκευή από 11 π.μ.-13.00 μ.μ.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ως μία εκ των πλέον σημαντικών εκπροσώπων του πολιτισμού στην Περιφέρεια οργανώνει μια ωραία εκδήλωση με ομιλητή εκδήλωση με ομιλητή τον Αγρινιώτη γλύπτη Θόδωρο, με θέμα «Η τέχνη στην Περιφέρεια - Τέχνη ως μέσον επικοινωνίας» που θα γίνει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου.  

Ο Φυσιολατρικός Σύνδεσμος Πατρών προκηρύσσει τον 7ο πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ με θέμα «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΦΥΤΙΚΟ-ΖΩΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ». 

Οι φάκελοι συμμετοχής θα γίνονται δεκτοί μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2009.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...