°F | °C
invalid location provided
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» συνεχίζει να προβάλλει καθημερινά την ταινία «THE TWILIGHT-saga» σε σκηνοθεσία Κρις Βάις.

Από την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2009 θα προβάλει την ταινία «ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ» σε σκηνοθεσία Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ώρες προβολής: 7.00 & 9.30 μ.μ.   

 

Ο Τομέας Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας στα πλαίσια της Παγκόμιας Ημέρας κατά του AIDS, διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Τρίτη 1η Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμαστο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου.

 

Η Νομαρχία Αιτωλ/νίας, η ΣΤ΄ ΕΠΚΑ και το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Οι αρχαιολογικοί χώροι- Τα θέατρα του νομού μας. Οι πρωτοβουλίες της Ν.Α. Αιτωλ/νίας για την ανάδειξή τους» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 7 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» διοργανώνει το Αντάμωμα Μπαμπινιωτών Αγρινίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 ώρα 21.00 στο κτήμα «ΜΑΡΗ» στη Σπολάιτα Αγρινίου.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με ομιλήτρια την κ. Μέρω Κεσεσίογλου -Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 7.00 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Η Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας ξεκινά και φέτος τις διαλέξεις της Σχολής Γονέων περιόδου 2009-2010 σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Η καταστροφική δράση των νεοφανών αιρέσεων στη δομή της οικογένειας» με ομιλητή τον Λάμπρο Σκόντζο- θεολόγο-συγγραφέα.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Νομαρχιακού Μεγάρου στο Μεσολόγγι, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη συμμετοχή του Χριστιανικού Ομίλου Νέων Μεσολογγίου και την Παιδική Χορωδία Σχολής Γονέων.

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, συνεχίζει με το 2ο κύκλο των κινηματογραφικών προβολών για την περίοδο 2009-2010, αφιερωμένο στον Σαίξπηρ με την ταινία «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΗΡ» σε σκηνοθεσία Κόζιντσεφ Γκριγκόρι. Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.  

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» συνεχίζει τις προβολές με ταινίες τέχνης αφιέρωμα για παιδιά και νέους, για την περίοδο 2009-2010,

Οι προβολές πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ.. Οι ταινίες  επαναπροβάλλονται τη Δευτέρα το πρωί αποκλειστικά για τα σχολεία.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η ταινία «Αγέλαστος πέτρα» σε σκηνοθεσία Φίλιππου Κουτσιαύτη.

Είσοδος ελεύθερη  

 

Ο Παναιτωλοακαρνανικός Σύλλογος Γυναικών, το Λαογραφικό Μουσείο Αιτωλ/νίας και ο Σύλλογος «Οι φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλ/νίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Δ΄ τριμήνου 2009 διοργανώνει Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα (ακρόπολη, μουσείο ακρόπολης, Πλάκα κ.α.) την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009.   

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου Δευτέρα έως Παρασκευή από 11 π.μ.-13.00 μ.μ.

Ο Φυσιολατρικός Σύνδεσμος Πατρών προκηρύσσει τον 7ο πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ με θέμα «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΦΥΤΙΚΟ-ΖΩΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ». 

Οι φάκελοι συμμετοχής θα γίνονται δεκτοί μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2009.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...