Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα328
mod_vvisit_counterΧθές285
mod_vvisit_counterAll8146992
°F | °C
invalid location provided
Δήμος Αγρινίου :
Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2020 18:44

 

 Εργασίες στην παιδική χαρά στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη

 

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση μεταλλικής περίφραξης στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη προκειμένου να παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στα παιδιά....

 
Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και με τη μέριμνα της προέδρου της Κοινότητας Αγρινίου Φωτεινής Βλάχου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης της περίφραξης. 
 
Στον Δήμο Αγρινίου έχει ήδη γίνει ανακαίνιση και έχουν γίνει εργασίες ανακατασκευής σε 59 παιδικές χαρές οι οποίες δεν λειτουργούσαν ή είχαν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα με ακατάλληλα και φθαρμένα όργανα. 
 
«Η προσπάθεια για τη βελτίωση και την καλύτερη λειτουργία των χώρων όπου παίζουν τα παιδιά μας είναι διαρκής. Έχουμε καταφέρει να αναβαθμίσουμε σε μεγάλο ποσοστό τις παιδικές χαρές προσφέροντας ασφαλείς χώρους για τους μικρούς μας φίλους. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε παρεμβάσεις που επιτρέπουν στους δημότες μας να απολαμβάνουν την πόλη τους», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.