°F | °C
invalid location provided
Στις 21 Σεπτεμβρίου οι κατατακτήριες
Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2020 09:29

 

 εξετάσεις στη Β' Γυμνασίου του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

 
     Με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας προκηρύσσονται οι παρακάτω κενές θέσεις μαθητών - τριών για κάλυψη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου, ως εξής:
Β΄ Γυμνασίου:

  Εικαστικά: Δύο (02) μαθητές/τριες
  Χορός: Πέντε (05) μαθητές/τριες
  Θέατρο: Έξι (06) μαθητές/τριες
Β. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με κατατακτήριες εξετάσεις, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 08:00 π.μ. στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται από τους γονείς – κηδεμόνες των υποψηφίων ηλεκτρονικά μέχρι και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Αναλυτικά το πρόγραμμα εξετάσεων έχει ως εξής:
Κατεύθυνση Εικαστικών: 08:00-12:00
Κατεύθυνση Χορού: 08:30-11:00
Κατεύθυνση Θεάτρου: 12:00-14:30
Κατεβάστε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στον ακόλουθο
σύνδεσμο. https://drive.google.com/file/d/1qkcAfU-4VFdry1r9gVKjc82wnkKsVY-4/view?usp=sharing
Σε περίπτωση που μαθητής επιθυμεί να είναι υποψήφιος σε δύο (2) κατευθύνσεις ο γονέας-κηδεμόνας του υποβάλλει διαφορετική αίτηση για κάθε κατεύθυνση.
Όσον αφορά στην κατεύθυνση Χορού, οι γονείς/κηδεμόνες μαζί με την αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής πρέπει να αποστείλουν επιπλέον Ιατρικές Βεβαιώσεις υγείας και καλής φυσικής/ορθοπεδικής κατάστασης από Παθολόγο/Παιδίατρο και από Ορθοπεδικό γιατρό, στις οποίες θα βεβαιώνεται η δυνατότητα φοίτησης των μαθητών στην κατεύθυνση Χορού των Καλλιτεχνικών Σχολείων
Περισσότερα για τις εξετάσεις και την ύλη στη σελίδα του σχολείου: ΕΔΩ