Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3593
mod_vvisit_counterΧθές4518
mod_vvisit_counterAll6284326
°F | °C
invalid location provided
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2020 19:09

 

 ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

 

 

Την πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου Καινουργίου να προσφέρουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν για την  εκδρομή τους σε φιλανθρωπικούς σκοπούς επαίνεσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.....

 

Ο κ. Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, τον Διευθυντή Γ. Παπασωτήρη και καθηγητές τους οποίους συνεχάρη για την απόφαση τους να προσφέρουν γενναιόδωρα τα χρήματα που συγκέντρωσαν για την εκδρομή τους η οποία ακυρώθηκε λόγω των μέτρων για τον COVID-19.
«Καταφέρατε να μετατρέψετε μια ατυχία σε μια πράξη αλληλεγγύης και ευαισθησίας.   Το ήθος και  το φιλότιμο που επιδείξατε κάνει υπερήφανους τους γονείς, τους καθηγητές αλλά και όλους εμάς. Σας ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής. Μας δίνετε ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου και προσκάλεσε τους μαθητές να παρακολουθήσουν την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕΑγρινίου «Εχθροί εξ αίματος» του ΑΡΚΑ.
 
Μέρος των χρημάτων που συγκεντρώσαν οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου προσφέρθηκε στο Εργαστήρι ειδικής αγωγής “Παναγία Ελεούσα” και μέρος του ποσού δόθηκε γιατην αποπεράτωση του χώρου πολλαπλών χρήσεων τηςκοινότητας.
Συγχαρητήρια στους μαθητές έδωσαν  ο πρόεδρος της Κοινότητας Καινουργίου Β. Καραγκούνης, ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Κολοβός και ο Δημ. Σύμβουλος Χριστ. Παπαδημητρίου.