°F | °C
invalid location provided
Διόδια Πρέβεζας – Ακτίου:
Κυριακή, 05 Ιούλιος 2020 19:32

 

Πρόταση μείωσης κατατέθηκε από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη. -Ανακοίνωση της ΕΣΠΕΑΙΤ.

 
Φωτογραφία αρχείου
     Σε ένα διαχρονικό αίτημα γίνεται, μια ακόμη απόπειρα να… ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι ως προς το κόστος τον διοδίων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΠΕΑΙΤ, η οποία χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, και την πρόταση που διατύπωσε στο Περιφερειακό Συμβουλίου Ηπείρου, για την καθιέρωση «κάρτας ημέρας» στα διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας, αλλά και μείωση της τιμής κατά 50% για τους κατοίκους με επαγγελματικές δραστηριότητες στις δύο πλευρές.
Η ανακοίνωση προτρέπει και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Φαρμάκη Νεκτάριο, να αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες ή συντονισμένη δράση με τις υπόλοιπες Περιφέρειες.
Μία προτροπή που και ο τ. Λυκειάρχης Νώντας Νικάκης σε χθεσινό του άρθρο έχει αναδείξει με μια σειρά επιχειρημάτων. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΑΙΤ,
 
ΕΣΠΕΑΙΤ : χαιρετίζει την πρόταση του Περιφερειάρχη Ηπείρου για τις εκπτώσεις στα διόδια Πρέβεζας – Ακτίου. 


Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας
(Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) χαιρετίζει την Πρόταση που διατυπώθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, για την καθιέρωση «κάρτας ημέρας» στα διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας, αλλά και μείωση της τιμής κατά 50% για τους κατοίκους με επαγγελματικές δραστηριότητες στις δύο πλευρές.
Η εν λόγω πρόταση, που φαίνεται να υιοθετείται, κατατέθηκε από τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη με την επισήμανση «Κανείς Υπουργός δεν θα υπογράψει να μην πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι. Αυτό θα το πετύχουμε μόνο μέσω του Συμβουλίου της Επικρατείας με τη δική μας δουλειά».
Με την ευκαιρία αυτή καλούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Φαρμάκη Νεκτάριο, στα πλαίσια της συνάντησης που είχαμε μαζί του, τον Νοέμβριο του 2019, εκθέτοντας του το θέμα των Διοδίων, να αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες ή σε συντονισμένη δράση, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή του στα στελέχη που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στην Περιφέρεια του.
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...