Απρ   Μάιος 2024   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΑΝΤΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Παρασκευή, 15 Μάιος 2020 18:03

 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 

nantia-5.jpg-2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΩ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Στην αρχή της σημερινής της ομιλίας για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου κατήγγειλε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας στο οποίο εμφανίζεται μαζί και με άλλους Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ως υποψήφια για Υπουργοποίηση σε ενδεχόμενο Ανασχηματισμό.

Αναλυτικά η κ. Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε:

Σήμερα, μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και συγκεκριμένα τρία στελέχη της, ανάμεσά τους και εγώ, είμαστε θύματα μιας ωμής προβοκάτσιας. Πρωτοσέλιδο εφημερίδας μας εμφανίζει σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, να βρισκόμαστε στην «αγκαλιά» της ΝΔ και έτοιμοι δήθεν να υπουργοποιηθούμε.

Είναι ένα  ανυπόστατο και προβοκατόρικο δημοσίευμα, αποκύημα νοσηρής φαντασίας. Δεν γνωρίζω, αλλά εικάζω, ποιους μπορεί να εξυπηρετεί και σε τι ακριβώς αποσκοπεί. 

Εμείς είμαστε εδώ ως Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής. Είμαι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, είμαι υπερήφανη γι αυτό και συμμετέχω στην συλλογική προσπάθεια να συμβάλλουμε με εποικοδομητικές προτάσεις, ώστε η πατρίδα μας να σταθεί όρθια μπροστά στη διπλή κρίση: αυτή του κορονοϊού και αυτή της οικονομικής κρίσης, που προκαλεί η πανδημία. 

Το μόνο μέλημα μας, το μόνο μέλημα μου, είναι η ανόρθωση και ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ ως ένα Κόμμα σύγχρονο, προοδευτικό, δημοκρατικό, μιας παράταξης σοβαρότητας και υπευθυνότητας, χρήσιμης για την πατρίδα.

Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. 

Δεν είμαστε ουρά κανενός. Παραμένουμε αμετακίνητοι στις πολιτικές μας θέσεις, στις αρχές και τις αξίες μας.

Συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία μας, όσο κι αν κάποιοι ενοχλούνται.

Tovideoτης ομιλίας εδώ:

 https://youtu.be/qHzy1QDJ6Is

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...