Ιούν   Ιούλιος 2024   Αύγ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Oδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Παρασκευή, 15 Μάιος 2020 17:42

Κατανοώ ότι η «μόδα» στην πολιτική σήμερα είναι η εύκολη λύση της μεταγραφής, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι

 
Με αφορμή την παρουσία μου στην εκπομπή «Σήμερα» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ με τον Δ. Οικονόμου και τη Μ. Αναστασοπούλου:

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Εστία που αφορά σε «μεταγραφές» στελεχών από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε άλλα κόμματα είναι ένα ρεπορτάζ “copy paste “ που εμφανίζεται ανά εικοσαήμερο σε διάφορα Μ.Μ.Ε.

Τον τελευταίο καιρό η συζήτηση αυτή έχει ενταθεί από τα Μ.Μ.Ε. και με αφορμή συνεντεύξεις στελεχών μας που με «έξυπνο» τρόπο θέτουν ζήτημα διαλόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μια συζήτηση που είναι απαξιωτική, αποκαρδιωτική για τον κόσμο μας και αμφισβητεί τον πυρήνα των αποφάσεών μας για την αυτόνομη πορεία μας.

Είναι στη λογική ύπαρξης δύο κομμάτων και της εύκολης κυριαρχίας και νίκης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον κ. Τσίπρα.

Παράλληλα τα Μ.Μ.Ε., δεν διαθέτουν λίγο χρόνο για την παρουσίαση των σοβαρών προτάσεων του Κινήματος Αλλαγής, αλλά δίνουν απεριόριστο χρόνο όταν πρόκειται για συζητήσεις που αφορούν προτάσεις στελεχών μας για συνεργασία με άλλα κόμματα.

Η παράταξή μας παρά τη σοβαρή και προγραμματική αντιπολίτευση στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία – που σε ανάλογες στιγμές κανένα άλλο κόμμα δεν συμπεριφέρθηκε ανάλογα- δεν μπορεί να το καρπωθεί.

Είναι αναγκαίο το επόμενο χρονικό διάστημα να πάρουμε όλες τις πρωτοβουλίες, να αναζητήσουμε όλους τους τρόπους μέσα από τους οποίους θα έρθει η ανάκαμψη της παράταξής μας η οποία θα πορευθεί αυτόνομη και περήφανη έχοντας παρελθόν, παρόν και κυρίως μέλλον.

Οι πολίτες που μας ψήφισαν και μας έδωσαν το 8,1%, μας ψήφισαν για να παραμείνουμε στο ΠΑΣΟΚ και όχι να τους υποδείξουμε σε ποιο κόμμα θα πάνε. Κατανοώ ότι η «μόδα» στην πολιτική σήμερα είναι η εύκολη λύση της μεταγραφής.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Μείναμε στα δύσκολα όταν από το 44% πήγαμε στο 4,6%. Μείναμε σταθερά ΠΑΣΟΚ. Δε φοβηθήκαμε, δε λυγίσαμε αναζητώντας καρέκλες και πουλώντας τις αρχές και τις αξίες μας.

#ΠΑΣΟΚ_σώσε_μας

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...