°F | °C
invalid location provided
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Έγινε στο Βελιγράδι της Σερβίας στις 31/10/2009 το ανοιχτό  παγκόσμιο πρωτάθλημα TAEKWON DO  με την συμμετοχή 20 χωρών από όλο τον κόσμο. Από τον Αθλητικό Σύλλογο ΘΗΣΕΑΣ συμμετείχε ο προπονητής του Συλλόγου Κακαρέλης Νικόλαος, ως αθλητής της ελληνικής αποστολής και ο διαιτητής του Συλλόγου Σιάσος Αναστάσιος. Ο Κακαρέλης Νικόλαος πραγματοποίησε πολύ μεγάλη εμφάνιση αφού κέρδισε αθλητές με παγκόσμιες διακρίσεις. Κατέλαβε την 2η θέση ασημένιο μετάλλιο, αφού δεν αγωνίστηκε στον τελικό μετά από τραυματισμό που είχε από τον πρώτο αγώνα στο πόδι του.

Το πρωτάθλημα έγινε με ηλεκτρονικούς θώρακες, δηλαδή με το σύστημα που θα αγωνίζονται οι αθλητές στην Ολυμπιάδα του 2012.

 Στον 1ο αγώνα αντιμετώπισε τον Ρουμάνο αθλητή  που είχε χάσει ο Νίκος στον τελικό του βαλκανικού πρωταθλήματος και κατάφερε να τον κερδίσει με σκορ 11-1.

Στον 2ο αγώνα αγωνίστηκε με τον Σέρβο Παγκόσμιο Πρωταθλητή εφήβων και μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα και πολλές αδικίες των διαιτητών το σκορ ήρθε ισόπαλο 2-2. Ο Νίκος στα 3 τελευταία δευτερόλεπτα με μια υψηλή τεχνική στο κεφάλι του Σέρβου έστειλε τον αντίπαλό του στο έδαφος, αλλά οι διαιτητές δεν του δώσανε  τους 4 πόντους και έτσι έληξε ισόπαλο το παιχνίδι. Όλο το στάδιο φώναζε τους διαιτητές οι οποίοι πήγαν τον αγώνα στον ξαφνικό θάνατο και 4ο τελευταίο γύρο όπου μετά από τρεις σκληρές μάχες ο Νίκος κατάφερε να περάσει ένα δυνατό χτύπημα στον Σέρβο και να κερδίσει το παιχνίδι.

 Στον τρίτο αγώνα αγωνίστηκε με τον Κροάτη Πρωταθλητή και αν και αγωνίζονταν με τραυματισμένο πόδι κατάφερε να κερδίσει με 1-0 μετά από καλή τακτική που χρησιμοποίησε στον αγώνα.

Στον 4ο αγώνα και τελικό δεν αγωνίστηκε και έμεινε στο ασημένιο μετάλλιο.

Στις 31/01 έγινε στην Ορεστιάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων με την συμμετοχή 3 αθλητών από τον ΑΣ. ΘΗΣΕΑΣ. Κατακτώντας με 3 αθλητές 3 μετάλλια με προπονητή τον Κακαρέλη Αλέξιο. Οι αθλητές του Συλλόγου αγωνίστηκαν πολύ καλά μετά την πολύ καλή τακτική και συνεργασία με τον δάσκαλό τους και κατάφεραν να φέρουν 2 μετάλλια στο Αγρίνιο.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Καλλιφώνης Χριστόφορος μετά από 5 αγώνες. Ο Καλλιφώνης κατάφερε να κερδίσει όλους τους Έλληνες αθλητές της κατηγορίας του με νοκ-άουτ και διακοπή των αγώνων μετά από μεγάλες διαφορές σκορ κι έδειξε ότι πράγματι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

 Ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο αθλητής Μαλτέζος Απόστολος ο οποίος το καλοκαίρι προετοιμάζονταν στην Κορέα. Μετά από 3 νίκες και πολύ σκληρούς αγώνες που έκανε κερδίζοντας πολύ καλούς αθλητές έφτασε στον τελικό όπου τραυματισμένος δεν κατάφερε να κερδίσει και έχασε για 1 πόντο. Να πούμε ότι ο Μαλτέζος στον 2ο αγώνα και ενώ έχανε με 6-0 από τον αντίπαλό του κατάφερε μετά τις εντολές του προπονητή του Αλέξη Κακαρέλη να δείξει τι αξίζει επικρατώντας στον τελευταίο γύρο με 8-6 του αντιπάλου του και ενώ όλοι  οι θεατές δεν πίστευαν στα μάτια τους την ανατροπή του σκορ. Ο Μαλτέζος έδειξε πόσο καλός και μεγάλος αθλητής είναι αν και είναι μόλις 15 ετών και ελπίζουμε όλοι ότι στο μέλλον θα μας φέρει πολύ μεγάλες διακρίσεις.

Χάλκινο μετάλλιο έφερε ένας καινούργιος αθλητής του Συλλόγου ο Φράγκος Γιώργος ο οποίος αν και κάνει 1 χρόνο αγωνιστικό T.K.D. κατάφερε μετά τις εντολές του προπονητή Κακαρέλη Αλέξιου να κερδίσει 2 αγώνες παίζοντας πολύ καλά. Στον τρίτο αγώνα έχασε με σκορ 5-3 λόγω απειρίας. Έδειξε κι αυτός ότι αν και ασχολείται με τον πρωταθλητισμό 1 χρόνο ότι μπορεί να μας φέρει πολλά μετάλλια στην πόλη μας και είναι μόλις 11 ετών και βρίσκεται στους 3 καλύτερους αθλητές στην Ελλάδα στην κατηγορία του. Με τα παραπάνω θέλουμε να φωνάξουμε ότι στο Αγρίνιο υπάρχουν κάποιοι πολύ μεγάλοι αθλητές που έχουν πάρει πολύ μεγαλύτερες διακρίσεις από αυτούς που κάποιοι προβάλουν για αστέρια, και πως η πόλη μας ακούγετε παντού από τους παραπάνω πρωταθλητές. Αυτά να τα δουν οι υπεύθυνοι της πόλης μας . Γι' αυτούς τα τονίζουμε.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...