Μάρ   Απρίλιος 2021   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα467
mod_vvisit_counterΧθές4391
mod_vvisit_counterAll7494740
°F | °C
invalid location provided
ΒασίληςΦεύγας:
Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 21:09

 Έχουμεδιαφορετικη  φιλοσοφία στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού σε σχέσημετον ΣΥΡΙΖΑ  

Την διαφορετική πολιτική φιλοσοφία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, σε αντίθεση με αυτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξεο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, σε συνέντευξή του στον Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. 

Στη συνέντευξή του ο κ. Φεύγαςεπεσήμανε ότι:

  1. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε αντίθεση με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει την πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα να φυλάξει με αποτελεσματικότερο τρόπο τα σύνορα μας και γι’ αυτό τον λόγο σχεδιάζει την πρόσληψη 800 συνοριακών φυλάκων αλλά και την ενίσχυση των αρμόδιων φορέων με σύγχρονα τεχνικά μέσα, ώστε να μειωθείη παράνομη είσοδος μεταναστών στη χώρα.
  1. Με το νέο θεσμικό πλαίσιο προχωρά η επιτάχυνση της απονομής ασύλου σε αντίθεση με της αργές και γραφειοκρατικές διαδικασίες που ίσχυαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
  1. Προχωρά σε κλειστές δομές ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχός, πιο αποτελεσματική αστυνόμευση σε σχέση με τα ανοιχτά κέντρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών και προσφύγων.
  1. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι επιστροφές, όσων δεν δικαιούνται άσυλο και θα ενταθούν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και σε μεγαλύτερο αριθμό το επόμενο χρονικό διάστημα.
  1. Ξεκίνησε η αποσυμφόρηση των νησιών με την μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε αντίθεση με την αδιαφορία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και των φορέων των νησιωτικών περιοχών της χώρας μας.Γι΄ αυτό τον λόγο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει θεσπίσει ανταποδοτικά μέτρα προς όφελος των τοπικών κοινωνιών στην ηπειρωτική Ελλάδα που θα φιλοξενήσουν πρόσφυγες και μετανάστες.
  1. Τέλος, με την τελευταία νομοθετική της πρωτοβουλία η κυβέρνηση δείχνει την αποφασιστικότητα της να βάλει τάξη στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο του μεταναστευτικού, σε αντίθεση με την ανεξέλεγκτη δράση τους και την ανοχή που επικρατούσε επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Φεύγας καταλήγοντας τόνισε ότι στην υπόθεση του μεταναστευτικού ο ακραίος πολιτικός λόγος και οι ακραίες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον δημόσιο διάλογο, καθώς όχι μόνο δεν προσφέρουν λύσεις στο πρόβλημα, αλλά αντίθετα το επιδεινώνουν.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...