Απρ   Μάιος 2020   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα389
mod_vvisit_counterΧθές1621
mod_vvisit_counterAll5766875
°F | °C
invalid location provided
-ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Τετάρτη, 27 Νοέμβριος 2019 19:56

thumbnail

Ο Δήμος Αγρινίου θα τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση στη Ρώμηγια το έργο που επιτελεί μέσω των εκδηλώσεων “ἐλαία” τις οποίες διοργανώνει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Προώθησης Προϊόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου,κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος θα βραβευτεί για τη συμβολή και την προσφορά στη μετάδοση της τεχνογνωσίας, την ανάδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου της καλλιέργειας της ελιάς αλλά και τη διασύνδεσή της με την επιστήμη, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό: «Είναι τιμητική η πρόσκληση από τους διοργανωτές και αποτελεί επιβράβευση μια μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε μέσω της ἐλαία”.Η διεθνής αναγνώριση αποτελεί επιστέγασμα συλλογικής προσπάθειας ετών της δημοτικής αρχής. Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση που συγκεντρώνει διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης, επιχειρηματίες και παραγωγούς. Αξίζουν συγχαρητήρια στα στελέχη της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης για την προσπάθεια ανάδειξης του εκλεκτού προϊόντος μας.

Το Αγρίνιο πρωταγωνιστεί με μια σειρά ενεργειών για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας

και ένα συνολικό σχεδιασμό που αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ελιάς  στον πολιτισμό και την οικονομία».

Ο Δήμος Αγρινίου στοπλαίσιο των εκδηλώσεων ἐλαίαδιοργανώνει επιστημονικές ημερίδες και συσκέψεις φορέων, εκθέσεις τοπικών προϊόντων, εργαστήρια γευσιγνωσίας και οργανοληπτικής αξιολόγησης εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς σε μαθητές και πολίτες, ενημερώσεις μαθητών και πολιτών για τα προϊόντα της ελιάς και τη Μεσογειακή διατροφή, αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει στη Ρώμη στις 21 Φεβρουαρίου κατά την οποία ο Δήμος Αγρινίου θα τιμηθεί με το Διεθνές βραβείο RanieriFilodellaTorre.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης ανήκει στον Ιταλικό Συνεταιρισμό Γυναικών Ελαιολάδου ‘Pandolea’, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα το Ιταλικού Υπουργείου Γεωργίας και του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...