Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα251
mod_vvisit_counterΧθές2738
mod_vvisit_counterAll5771311
°F | °C
invalid location provided
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ
Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 20:38

Το Δ.Σ της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε ευχαριστεί του συναδέλφους δημοσιογράφους μέλη και μη μέλη της για τη συμμετοχή στην απεργία

Το Δ.Σ. της ΕΣΗEΘΣΤΕ-Ε εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλα τα μέλη του, αλλά και τα μη μέλη που συμμετείχαν σύσσωμα στην απεργία της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων εναντίον νομοθετικών προβλέψεων που υπονομεύουν εργασιακά δικαιώματα και συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι πάνω από το 95% των ΜΜΕ σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, συμμετείχε στην απεργία κατανοώντας πλήρως ότι οι προωθούμενες αντεργατικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης, καταστρατηγούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στο όνομα ενός «αναπτυξιακού» νομοσχεδίου που μόνο προς όφελός τους δεν είναι.

Οι ελάχιστες θλιβερές εξαιρέσεις ΜΜΕ (Νέος Αγών, Αλήθεια, Επικαιρότητα, Λαμιακός Τύπος KarditsaLive, Thenewspaper κ.α.)που προχώρησαν σε απεργοσπασία για να κερδίσουν εφήμερη αναγνωσιμότητα, ακροαματικότητα και λίγα κλικ παραπάνω, είναι άνευ σχολιασμού. Άλλωστε οι τοπικές κοινωνίες που ζούμε και εργαζόμαστε, γνωρίζουν άριστα το ρόλο του καθενός μας.

Θα τους υπενθυμίσουμε μόνο, ότι υπήρξαν και στο παρελθόν αντίστοιχα μεμονωμένα φαινόμενα, με άσχημη δυστυχώς κατάληξη αργότερα.

 

Το Δ.Σ.

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...