Σεπ   Οκτώβριος 2019   Νοέ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα826
mod_vvisit_counterΧθές3770
mod_vvisit_counterAll4839760
°F | °C
invalid location provided
ΒασίληςΦεύγας: Θετικότοκλίμα για τηνΕλλάδα
Παρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2019 19:49

Εφ’ όληςτηςύλης συνέντευξη, στο ΘΕΜΑ 104.6 παραχώρησε ο Γραμματέας ΣτρατηγικούΣχεδιασμού και Επικοινωνίας τηςΝέας Δημοκρατίας ΒασίληςΦεύγας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατάσταση που παραλάβαμεστηνοικονομία είναι δύσκολη, αλλά φαίνεται από τις πρώτεςημέρες ανάληψηςτηςδιακυβέρνησης, ότιόσοη κυβέρνηση, υλοποιείτιςδεσμεύσειςτης, διαμορφώνεται ένα θετικόκλίμα για τηνΕλλάδα, τόνισε ο κ. Φεύγας. Επεσήμανεότιήδηυπάρχειθετική ανταπόκριση και στηδιεθνήοικονομικήκοινότητα, αναφερόμενοςστην πτώσητου επιτοκίου δανεισμούτωνομολόγων, αλλά και στιςδηλώσειςτου κ. Ντράγκι, ότιεάν η Ελλάδα συνεχίσειτην πρόοδοστιςμεταρρυθμίσεις, θα συμμετέχειστην ποσοτική χαλάρωση.

Ο Γραμματέας ΣτρατηγικούΣχεδιασμού και Επικοινωνίας τηςΝέας Δημοκρατίας ΒασίληςΦεύγας απάντησε επί δύοώρες και στα ερωτήματα πουέθεσαν οι ακροατέςτουσταθμού. Συγκεκριμένα ανέφερε:

  • Για τημείωσητηςφορολογίας

Είναι στις προθέσειςτηςκυβέρνησης η μείωσητωνφόρων, ήδηέχουν προωθηθείφορολογικέςελαφρύνσεις, που αφορούν τα οικονομικά ασθενήνοικοκυριά, όπωςείναι η μείωσητου ΕΝΦΙΑ.

  • Για τηνμείωσητηςφοροδιαφυγής

Η τεχνολογία, είναι το πιοισχυρό όπλοστην αντιμετώπισητηςφοροδιαφυγής. Γίνεται μια πολύμεγάλη προσπάθεια από τηνκυβέρνηση και τονΠρωθυπουργόΚυριάκοΜητσοτάκη, ώστε η τεχνολογία να συμβάλειόσοτοδυνατόν περισσότεροστηνδιακυβέρνησητηςχώρας.

  • Για την ΥπόθεσηNovartis

Προσπάθησαν να σπιλώσουν πολιτικά πρόσωπα, πρώηνΠρωθυπουργούς, δίχωςστοιχεία. Θα υπάρξει προανακριτική επιτροπή, μεστόχοτηνδιαλεύκανσητης αλήθειας. Δενείναι στηφιλοσοφία μας να κυνηγήσουμε πολιτικά πρόσωπα, αν δεν υπάρχουνστοιχεία.

  • Για την αντιπολιτευτική τακτικήτου κ. Τσίπρα

Ελπίζουμε ο κ. Τσίπρας να βρειτονδρόμοτης υπεύθυνης αντιπολίτευσης και έστω και αργά, να συμβάλει και αυτόςστην πορεία τηςχώρας. Ασφαλώς και θα πρέπει να ασκείκριτικήως αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά αν επιμείνειστον λαϊκισμό, στις ανέξοδες υποσχέσειςτου παρελθόντος και στηνρητορικήμετην οποία αναδείχθηκε, θα προσφέρει κακές υπηρεσίες και στοντόπο και στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

  • Για τιςδημοσκοπήσεις

Στιςδημοσκοπήσεις φαίνεται ότι υπάρχειμια διεύρυνσητηςδιαφοράςσεσχέσημετοεκλογικό αποτέλεσμα κάτι πουσυνήθωςδενσυνέβαινεστο παρελθόν. Υπάρχειένα ισχυρόθετικό πρόσημοστο πρόσωπο τουΚυριάκουΜητσοτάκη.

  • Για τοΣκοπιανό

Για τοΣκοπιανόείμασταν πολύξεκάθαροιως αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι μια κακήσυμφωνία και είχαμε προειδοποιήσειόλουςτουςΒουλευτές πριντηνψηφίσουν. Πρέπει να είμαστε αυστηροίστηνεφαρμογήτηςώστε να προστατέψουμε τα εθνικά μας συμφέροντα.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...