Μάι   Ιούνιος 2024   Ιούλ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2019 20:40

GIORGOS.jpg-2

Στην αποδοχή της χρηματοδότησης έργων που αγγίζουν τα 2.800.000 ευρώ προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου κατά την χθεσινή συνεδρίασή του.

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έγκρισης και στο στάδιο της υλοποίησης εισέρχεται το σημαντικό έργο της δημιουργίας «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» που αναμένεται να συμβάλλει στη δημιουργία ενός νέου περιβάλλοντος για τους εμπόρους της πόλης.

Επίσης έγινε αποδεκτή η χρηματοδότηση για τις «Ηλεκτρονικές υποδομές και υπηρεσίες πληροφόρησης και εκδηλώσεων στον Δήμο Αγρινίου». Πρόκειται για ένα σύνολο δράσεων που στοχεύει στην βελτίωση της επικοινωνίας του Δήμου με τους δημότες και τους επισκέπτες, μέσω της εγκατάστασης ηλεκτρονικών υποδομών σε χώρους του Αγρινίου.

Στο πλαίσιο της «Ψηφιακής Στρατηγικής» εντάσσεται η λειτουργίατου Περιβαλλοντικού Παρατηρητηρίουπουαναμένεται να συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη καινοτόμων διαδικασιών και υπηρεσιών διαχέοντας τα οφέλη της ψηφιακής οικονομίας στην κοινωνία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ακόμη την εισήγηση για ένα σημαντικό έργο που αφορά τη«Συντήρηση –Ανακατασκευή Κοινόχρηστων Χώρων στον Άγιο Κων/νο».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στη σημασία των έργων: «Με πρόγραμμα και καθημερινή προσπάθεια καταφέρνουμε να εντάσσουμε και να υλοποιούμε έργα που δίνουν νέα πνοή στην πόλη, δημιουργούν ένα σύγχρονο περιβάλλον με καινοτόμες δράσεις. Παράλληλα ομορφαίνουμε την πόλη χτίζοντας ένα αναβαθμισμένο αισθητικά περιβάλλον. Είναιπεποίθησή μου ότι, με μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά, θα μπορέσουμε να αποδώσουμε στους πολίτες έργα και υπηρεσίες που αντανακλούν στην ποιότητα ζωής.Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε για το Αγρίνιο».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...