Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα615
mod_vvisit_counterΧθές3770
mod_vvisit_counterAll4839549
°F | °C
invalid location provided
«Χτίζοντας γέφυρες»
Κυριακή, 07 Ιούλιος 2019 16:34

Eλληνογερμανικό σεμινάριο γλυπτικής, με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες», θα πραγματοποιηθεί στη Χούνη Αγρινίου από τις 6 μέχρι και τις 13 Ιουλίου 2019.

Έλληνες και Γερμανοί γλύπτες εμπνευσμένοι από την ομορφιά και τη γαλήνη ενός προστατευόμενου φυσικού τοπίου, θα φιλοτεχνήσουν μοναδικές δημιουργίες τις οποίες θα παραχωρήσουν στους κατοίκους της Χούνης.

Οι καλλιτέχνες θα συναντηθούν και θα εργαστούν στα γλυπτά “Ειρήνης” ενώ θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον τόπο με τις φυσικές ομορφιές του καθώς επίσης την ιστορία και τα αξιοθέατά του.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα τους δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθούν με το κοινό ιστορικό παρελθόν των δύο χωρών, ιδιαίτερα της περιόδου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ερχόμενοι παράλληλα πιο κοντά, μέσω της επεξεργασίας της πέτρας της περιοχής. Οι κοινές δημιουργικές και ιστορικές εμπειρίες θα ενισχύσουν τη δημιουργία δεσμών μεταξύ των μελών του σεμιναρίου και πέρα από αυτήν την εβδομάδα.

Τις εργασίες του σεμιναρίου πλαισιώνουν ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων και καλλιτεχνών.

Η οργανωτική και γλωσσική καθοδήγηση ανήκει στην κ. ΑννέταΚούρτη (Διπλωματούχο Μεταφράστρια και Montessori Καθηγήτρια).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...