Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΚΟΡΥΦΩΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ Ο ΘΑΝΟΣ

 

 uanos-3

Αιχμές για την εγκατάλειψη της περιοχής, την Πέμπτη στο Μεσολόγγι η κεντρική προεκλογική ομιλία.

Την Παρασκευή, μεγάλη εκδήλωση στον πεζόδρομο Σμύρνης και Παπαστράτου στο Αγρίνιο, μετά την ομιλία Παπανδρέου στην Πάτρα.

Κάλεσμα για ενεργό συμμετοχή και αγώνα πόρτα-πόρτα, ψήφο-ψήφο, ώστε να διασφαλιστεί η αυτοδυναμία για το ΠΑΣΟΚ απηύθυνε από την Βόνιτσα ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, μιλώντας μπροστά από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, στην Βόνιτσα.

Ο υποψήφιος, έκανε ιδιαίτερες αναφορές στα προβλήματα των νέων και της περιοχής ειδικότερα, φέρνοντας μάλιστα σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του τοπικού Κέντρου Υγείας και ένα θλιβερό συμβάν που σημειώθηκε χθες στη Βόνιτσα, με τον σοβαρό τραυματισμό δικυκλιστή σε τροχαίο. Ο άτυχος άνδρας παρέμενε τραυματισμένος και αιμόφυρτος επί 40 περίπου λεπτά, αφού το ασθενοφόρο που πομπωδώς παραδόθηκε πρόσφατα στο Κ.Υ της Βόνιτσας, είναι ακινητοποιημένο μιας και δεν υπάρχουν οδηγοί!

«Αυτή είναι η «ανάπτυξη» και το έργο της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή και στηuanos-2ν περιοχή της Βόνιτσας. Δεν εξασφαλίστηκαν ούτε τα στοιχειώδη, εγκαταλείφθηκαν οι λιγοστοί νέοι που απέμειναν, απογοητεύτηκαν οι αγρότες. Και απέναντι σε αυτά, προσλαμβάνουν χιλιάδες νέους, ακόμη και τώρα που μιλάμε μέσω των STAGE. Έτσι βλέπουν το μέλλον των νέων ανθρώπων.», σημείωσε ο Θάνος Μωραΐτης.

Στη συνέχεια, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως για τον τόπο αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, ενώ άσκησε σφοδρή κριτική για τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης του πρωθυπουργού στον νομό. Παράλληλα μίλησε για «μεγάλες ευθύνες» που καλείται να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ από τις 5 Οκτωβρίου: «Οφείλουμε όλοι μας, την επόμενη μέρα να καθίσουμε και να σχεδιάσουμε αυτό το καλύτερο μέλλον, εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας», τόνισε ο Θάνος Μωραΐτης που στη συνέχεια επικέντρωσε στο μοντέλο της πράσινης ανάπτυξης, που αποτελεί τον βασικό πυλώνα της κυβερνητικής πρότασης του κόμματος και του προέδρου του, Γιώργου Παπανδρέου, καθώς και στο πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών για την έξοδο από την κρίση.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την  στήριξη των πολιτών στην εφαρμογή του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ: «Εάνuanos-1 δεν έχουμε δίπλα μας τον πολίτη και την κοινωνία στις συγκρούσεις, τις ανατροπές, σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, δεν θα πετύχουμε. Γι'αυτό σας θέλω δίπλα σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα που ξεκινά από τις 5 του Οκτώβρη»

Οι ομιλίες του Θάνου Μωραΐτη συνεχίζονται με επόμενο σταθμό την Αμφιλοχία, στις 7:30 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη στο Μεσολόγγι, στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ και την ίδια ώρα πραγματοποιεί την κεντρική του προεκλογική ομιλία.

Ο Θάνος Μωραΐτης, θα ολοκληρώσει τις προεκλογικές του δραστηριότητες την Παρασκευή, με μεγάλη εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «Μαζί με τον Θάνο», στον πεζόδρομο Σμύρνης και Παπαστράτου στο Αγρίνιο στις 10 το βράδυ, μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...