Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3333
mod_vvisit_counterΧθές6554
mod_vvisit_counterAll6019477
°F | °C
invalid location provided
Σντιγραφη από το βάιμπερ
Δευτέρα, 25 Μάρτιος 2019 19:24

Πρώτα Η διχόνοια, το αρχηγιλίκι και η ιδιοτέλεια, αυτή η βαρειά ασθένεια των Ελλήνων μετά οι άρρωστες ιδέες των δυτικοθρεμένων η και των ντόπιων οπαδών του Πλήθωνα του γεμιστού και η αδιαφορία και η περιφρόνηση των των για τον Χριστό και την Εκκλησία Του μαζί με το μίσος των δυτικών για την ορθοδοξία και για το Βυζάντιο-Ρωμανία η το παγωμένο και αδρανοποιημένο σώμα των Χριστιανών μαζί με την πνευματική φτώχεια της κάθε ιεραρχίας, πολιτικής, εκκλησιαστικής ακαδημαικής, όλα αυτά εξηγούν γιατί εμείς οι ίδιοι δολοφονούμε τον εαυτό μας και την πατρίδα μας. Εξηγούν γιατί φθάσαμε στην συνθήκη των Πρεσπών και στα μνημόνια, δηλαδή στην γενοκτονία των Ελλήνων και τον διαμελισμό της Ελλάδος.

Αδέρφια Έλληνες και Χριστιανοί ορθόδοξοι έρχεται ξανά το 21. Η ιστορία, οι ήρωες και οι νεκροί μας αλλά και ο Χριστός η Παναγία οι άγιοι οι άγγελοι και η Αγία Τριάδα μας προστάζουν να αντισταθούμε με κάθε τρόπο.

Τότε τα παιδιά μας τα έκαναν γενίτσαρους τώρα ομοφιλοφιλους και αδιάφορους η και εχθρούς του ίδιου του εαυτού των και της πατρίδας των. Τότε μας πουλούσαν στα σκλαβοπάζαρα τώρα μας διώχνουν από την Ελλάδα και την Ιστορία μας. Το 1453 βάφτηκε στο αίμα η Αγία Σοφία και παύτηκε η Θεία Λειτουργία. Το 2009 η Ελλάδα αλώνεται και υποδουλώνεται και πάλι στους απογόνους των Φράγκων και διώκεται ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.

Το 1204 και το 1453 γενοκτονία των Ελλήνων πρώτα από τους Φραγκους και μετά από τους Τούρκους. Το 2009 και το 2018 γενοκτονια της Ελλάδος και των Ελλήνων από τους Φράγκους τραπεζίτες και τα ανθελληνικά πολιτικά κόμματα της προδοτικής ψευδοβουλής.

Το 2018 η Μακεδονία δολοφονείται από τους νεοέλληνες Κοτσαμπάςιδες και προδοτες πολιτικούς. Το 1821 οι Έλληνες τα έβαλαν με όλα τα θεριά Ανατολής και Δύσης. Μέχρι Το 2021 θα πρέπει να έχει ξανά ελευθερωθεί η Ελλάδα. Αυτό απαιτεί σκληρή καθημερινή δουλειά. Απαιτεί να κτισθεί ελληνική απελευθερωτική μηχανή. Απαιτεί να ξεπεραστεί η αίρετική φεουδαλικη και μονοφυστική πολιτειολογία των κομμάτων, των βασικών μοχλών διαλυσης και γενοκτονια του Ελληνισμου και διωγμού των Ελλήνων και του Χριστού από την σύγχρονη Ελλάδα.

Αυτός είναι ΚΑΤ ουσιαν ο σκοπός του Δικτύου Ελληνισμου. Ολοι οι αισθαντικοί Έλληνες καλούνται στο αιώνιο ιερό χρέος των. Να σώσουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Στις 30 Μαρτίου στον Όλυμπο θα λάβει χώρα η πρώτη πανελλήνια ιδρυτική πράξη του Δ. Ε. Καλούνται όσα μέλη του Δικτύου μπορούν να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν στις εργασίες της ημερίδας