Νοέ   Δεκέμβριος 2019   Ιαν

ΚΔΤΤΠΠΣ
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2605
mod_vvisit_counterΧθές3747
mod_vvisit_counterAll5029044
°F | °C
invalid location provided
Χρονογράφημα
Δευτέρα, 25 Μάρτιος 2019 19:12

                                                                                                                                      Φταίει ο Σιωνισμός

Αν πάτε με το τραίνο στον σταθμό της Αγίας Μαρίνας Στυλίδος θα σας πιάσει μια ανατριχίλα. Μην νομίσετε πως έχετε πυρετό και σπεύσετε να πάρετε αντιβιοτικά, θα είναι απλώς το αίσθημα του αίσχους που θα νιώσετε. Κρατήστε και μια σακούλα στο χέρι σας, ο έμετος δύσκολα αποφεύγεται.

Το κτίριο του σταθμού είναι ένα πραγματικό αρχιτεκτόνημα με πελεκητή πέτρα και κεραμοσκεπή θαυμαστή. Θαυμαστή ήταν, τώρα είναι τρυπητή. Οι πόρτες και τα παράθυρα με τα πέτρινα πλαίσια,

είναι κλειστά από ετών με ανατριχιαστικές τσιμεντόπλιθες. Μέχρις εδώ το θέμα μπορεί και να περπατάει. Το μεγάλο κακό βρίσκεται στην πρώην στέγη. Ένα τεράστιο κλωνάρι πλατάνου έχει πέσει απάνω στο κτίριο από απειράριθμα χρόνια και έχει μετατρέψει την κεραμιδένια στέγη σε οπή μεγέθους της μισής στέγης. Όλα τα νερά της βροχής παγιδεύτηκαν έτσι στο εσωτερικό του σταθμού. Είναι αδύνατον να διαφύγει έστω και μία σταγόνα. Το ίδιο συμβαίνει με τα χιόνια, τις αστραπές και τις βροντές. Κατάφεραν οι αρμόδιοι του ΟΣΕ να παγιδεύσουν ακόμα και τον ήχο. Φως, νερό και ήχος σε αγαλαστή συνεργασία εντός της ιδιοκτησίας των Ελληνικών σιδηροδρόμων. Πρωτοφανής επιτυχία της φυσικής επιστήμης και της αδιαφορίας. Τύφλα να έχουν οι μαύρες τρύπες του σύμπαντος.

Εγώ δεν είμαι κατά της ανάπαυσης των υπευθύνων, το μόνο που με ενοχλεί είναι το ροχαλητό. Ένας καλό ύπνος βοηθάει θετικά την υγεία. Πρόβλημα τιμωρίας λόγω της κατάκλισης εν ώρα υπηρεσίας δεν υφίσταται. Ο νόμος είναι σαφέστατος και θα πρέπει να καταβληθούν στο ακέραιο μισθοί, επιδόματα, άδειες, εφ άπαξ και συντάξεις. Αααα, δεν μπορεί ο καθένας να αδικεί τους εργαζόμενους, το βεβαιώνει και η συμπαθεστάτη Υπουργός εργασίας. Μπροστά τα λεφτά, ύστερα ο ύπνος και σε περίπτωση υπερωρίας νάτην και η εργασία. Αυτό δείχνει η σκεπή του σταθμού άνευ δισταγμού και ντροπής. Στο κάτω κάτω άμα θέλετε, αλλιώς πηγαίνετε με το λεωφορείο. Όχι θα καθίσουμε να σκάσουμε καϋμένε με το τι λέει ο κάθε τρελός. Ο εγκλωβισμός  των φυσικών φαινομένων δείχνει open roof. Ρωτήστε σε όποιο πανεπιστήμιο θέλετε!

Η κατάντια μας ξεπερνάει και την φαντασία της Ταγκανίκα και της Μογγολίας. Εγώ όμως ξέρω ποιος φταίει, υπεύθυνος είναι ο Σιωνισμός, η σπείρα των Εβραίων και το ξένο κεφάλαιο. Όλα είναι εναντίον μας, αλλιώς τι νομίζατε, δεν θα την φιάχναμε την στέγη? Ο Σιωνισμός μας εμποδίζει χρόνια τώρα να κόψουμε τα κλαδιά από τα πλατάνια, οι στοές των Εβραίων μας έβαλαν να πίνουμε τα αγνώτερα τσίπουρα και να τρώμε τους πιο καλούς μεζέδες. Οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για τις στρόγγυλες κοιλιές μας και τις αμέτρητες άδειες ασθένειας. Ναι, αυτοί, αυτοί οι καταραμένοι, διαφορετικά εμείς είμασταν έτοιμοι με τα πριόνια και τα σκεπάρνια στα χέρια να φιάξουμε καινούργια σκεπή. Ας όψονται οι Εβραίοι και το ξένο κεφάλαιο. Μακριά από τα κεφάλαια!

Αξίζει τον κόπο, κάντε μια βόλτα μέχρι την Αγία Μαρίνα για να διαπιστώσετε πόσο ανίκανοι είμαστε σαν λαός. Εμείς, οι συγγενείς μας, και οι συμπατριώτες μας. Δεν έχουμε καμία ντροπή και υπευθυνότητα  σαν πολίτες.

Φοίβος Ιωσήφ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...